A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://politikaplus.com//upload/images/arhiva/O-P-Q/pozar-suma-dim-vatrogasci-100.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Ugašen požar na području Konjevrata - izgorjelo 130 hektara | Politika+
Hrvatska

NIZ POŽARA: Ugašen požar na području Konjevrata - izgorjelo 130 hektara

U tijeku je gašenje čitavog niza požara u Dalmaciji.

FOTO: Arhiv
Piše: PolitikaPlus

Požar na području Konjevrata, u Šibensko-kninskoj županiji, ugašen je u 17,15, sati, a izgorjelo je 130 hektara niskog raslinja i borove šume, izvijestila je kasno popodne Državna uprava za zaštitu i spašavanje (DUZS).

U gašenju požara sudjelovali su tri protupožarna zrakoplova Canadair, dva protupožarna zrakoplova Air Tractor, DVIP Šibenik, JVP Šibenik, DVD-i Perković, Šibenik, Zaton, Brodarica-Krapanj, Zableće, Grebaštica, Primošten, Tisno, Skradin, Drniš, Vodice i Rogoznica.

Požar na području Rasline lokaliziran je u 17,20 sati. U gašenju su sudjelovali DIP Šibenik, JVP Šibenik i Vodice, DVD-i Zaton, Šibenik, Brodarica Krapanj, Pirovac, Zablaće i Tisno kao i dva Canadaira. U tijeku je sanacija požarišta.

Gašenje požara na području Komina u Dubrovačko-neretvanskoj županiji i dalje je u tijeku. Gori trava i nisko raslinje. U gašenju sudjeluje oko 50 vatrogasca i 20 vozila, kao i zračne snage.

U tijeku je i gašenje požara na području Župe Dubrovačke, Plat. Požarom je zahvaćena šuma i nisko raslinje, gasi ga oko 120 vatrogasaca sa 29 vozila, kao i zračne snage.

Požar otvorenog prostora na području Radovina, u Zadarskoj županiji, lokaliziran je u 16,35 sati. Opožarene su poljoprivredne površine i hrastova šuma. U tijeku je sanacija požarišta.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

vatrogasci, požar