A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://politikaplus.com//upload/images/arhiva/K-L/kanader-100.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Požar kod Plata ponovno se aktivirao, vatra došla do kuća | Politika+
Crna kronika

ŽUPA DUBROVAČKA: Požar kod Plata ponovno se aktivirao, vatra došla do kuća

Zbog jakog vjetra požar iznad mjesta Plata u Župi dubrovačkoj ponovo se aktivirao pa je stanje i dalje teško,a vatra se prebližila i kućama.

Piše: PolitikaPlus

Zbog jakog vjetra požar iznad mjesta Plata u Župi dubrovačkoj ponovo se aktivirao pa je stanje i dalje teško, a vatra prijeti i pojedinim kućama.

 

Gašenje požara otvorenog prostora na području Župe Dubrovačke, Plat i dalje je u tijeku. Požarom je zahvaćena šuma i nisko raslinje. U gašenju sudjeluju DIP Dubrovnik i lokalne vatrogasne snage. Požar iz zraka gase 2 Canadaira

 

Promet prema Zračnoj luci Dubrovnik zatvoren je poslije devet, a kako javlja Hrvatski autoklub prekinut je promet na Jadranskoj magistrali (D8) kod Dubrovnika u mjestu Mlini. Požar je buknuo noćas poslije dva sata, nošen jakim vjetrom proširo se prema kućama, a po riječima županijskog vatrogasnog zapovjednika Stjepana Simovića vatra je zahvatila desetak hektara površine, ali je brzom intervencijom vatrogasaca oko četiri sata stavljen pod kontrolu.

 


Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

plato, kuće, požar