A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://politikaplus.com//upload/images/arhiva/I-J/ivo-covic-201.jpeg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Ivo Čović dobio novi četverogodišnji mandat na čelu Zagrebačkog holdinga | Politika+
Zagreb

ZAGREB: Ivo Čović dobio novi četverogodišnji mandat na čelu Zagrebačkog holdinga

'Skupštinari ovime dali veliki doprinos izbjegavanju krize upravljanja Zagrebačkim holdingom.'

Piše: PolitikaPlus

Na današnjoj sjednici Skupštine trgovačkog društva Zagrebački holding d.o.o. Ivo Čović jednoglasnom odlukom članova Skupštine, a na temelju zaključka Skupštine grada Zagreba, dobio je novi četverogodišnji mandat za mjesto predsjednika Uprave Zagrebačkog holdinga.

Predsjedavajući Skupštine Zvane Brumnić naglasio je da su ovom odlukom svi članovi Skupštine pokazali visoku razinu odgovornosti te dali veliki doprinos izbjegavanju krize upravljanja Zagrebačkim holdingom, ističe se u priopćenju Holdinga.

Ivo Čović naglasio je da je svjestan goleme odgovornosti i opravdanih očekivanja Grada Zagreba te da će Uprava s njim na čelu okončati proces restrukturiranja tvrtke, nastaviti s racionalizacijom poslovanja te dalje unaprijeđivati kvalitetu usluge Zagrebačkog holdinga.

Skupština je danas također usvojila izvješće NO o obavljenom nadzoru vođenja poslova trgovačkog društva Zagrebački holding d.o.o. za 2011. godinu, nekonsolidirano financijsko izvješće za godinu koja je završila 31. prosinca 2011., zajedno s izvješćem neovisnog revizora, godišnje izvješće Uprave za godinu koja je završila 31. prosinca 2011., Odluku o pokriću gubitka za 2011., Odluku o odabiru revizora za poslovnu godinu koja završava 31. prostinca, Odluku o prodaji stanova i prostora u Ul. Ivana Keleka 2 u Sesvetama, Odluku o odobrenju osnivanja prava služnosti polaganja kabela, redovitog održavanja i popravka javne rasvjete, bez naknade, u korist Grada Zagreba, na lokaciji šetnica Dubravkin put, stoji u priopćenju Zagrebačkog holdinga.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

zagrebački holding, ivo čović