A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://politikaplus.com//upload/images/arhiva/K-L/kamere%20sigurnosne.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Nadzorne kamere uskoro na 'Britancu' i Ulici Republike Austrije | Politika+
Zagreb

NADZOR: Nadzorne kamere uskoro na 'Britancu' i Ulici Republike Austrije

Na Britanskom trgu i u Ulici Republike Austrije uskoro će biti postavljene nove nadzorne kamere..

Piše: PolitikaPlus/HIna

 Na Britanskom trgu i u Ulici Republike Austrije uskoro će biti postavljene nove nadzorne kamere koje će najprije biti testirane, a od 5. kolovoza i puštene u promet, najavio je danas pomoćnik pročelnika za komunalno i prometno redarstvo Mate Kraljević napominjući da su nadzorne kamere, po tri komada, dosad postavili na 25 lokacija.

 

"Kamere smo postavljali ondje gdje je bilo najviše prometnih prekršaja", rekao je Kraljević za Hinu izrazivši zadovoljstvo što na snimanim lokacijama sada uočavaju manje prekršitelja, "što znači da su kamere poslužile svrsi".

 

Najviše prekršaja vezano je uz parkiranje na nedozvoljenom mjestu na pločniku, a na 'zelenom valu' ima i slučajeva da vozači "parkiraju" na kolniku. Zato će, dodaje Kraljević, kamere tijekom ljeta biti postavljene i na 'zelenom valu', u smjeru zapad- istok, jer su u desnoj traci uočili često zaustavljanje vozila što ometa normalan tijek prometa.

 

Potom ćemo, dodao je, kamere postaviti i kod Trešnejvačkog placa, na Jarunu i na Črnomercu. Do kraja godine ukupno bi trebalo biti postavljeno 225 kamera na 75 lokacija.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

promet, britanac, kamere