A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://politikaplus.com//upload/images/arhiva/policija-bih-100.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

BiH: Policija prijavila muškarca koji je prevezao mrtvog oca preko granice | Politika+
Crna kronika

PRIJAVA: BiH: Policija prijavila muškarca koji je prevezao mrtvog oca preko granice

Grizelja je njegov sin smjestio na zadnje sjedalo vozila, stavio naočale i šešir nakon čega ga je uz objašnjenje da mu je pozlilo prevezao preko hrvatske a zatim i bosanskohercegovačke granice čime je obmanuo dvije granične kontrole.

Piše: PolitikaPlus/Hina

Granična policija BiH podnijela je u utorak prijavu protiv jedne osobe iz Gruda koja je tijelo mrtvog oca nezakonito prevezla preko hrvatsko-bosanskohercegovačke granice.

Granična policija podnijela je prijavu nakon što su mediji objavili da je Ante Grizelj iz Gorice kod Gruda 30. lipnja nezakonito prevezao tijelo svog oca Mije Grizelja koji je umro od posljedica srčanog udara na plaži kod Makarske.

Kako su pojasnili iz Granične policije BiH Grizelj je prijavljen zbog kršenja Zakona o graničnoj kontroli BiH.

Po navodima medija preminulog Grizelja je njegov sin smjestio na zadnje sjedalo vozila, stavio naočale i šešir nakon čega ga je uz objašnjenje da mu je pozlilo prevezao preko hrvatske a zatim i bosanskohercegovačke granice čime je obmanuo dvije granične kontrole.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

bosna i hercegovina, prijava, policija