A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://politikaplus.com//upload/images/arhiva/K-L/kanader-100.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Glavni vatrogasni zapovjednik za PolitikuPlus: Požar je pod kontrolom, nema opasnosti za ljude! | Politika+
Crna kronika

VATRENA STIHIJA: Glavni vatrogasni zapovjednik za PolitikuPlus: Požar je pod kontrolom, nema opasnosti za ljude!

'O razlogu požara ne možemo govoriti, treba čekati da MUP izvrši uviđaj.'

Piše: Igor Bakšaj
'O razlogu požara ne možemo govoriti, treba čekati da Ministarstvo unutarnjih poslova izvši uviđaj.'

Veći dio požara na području Crikvenice, Bribira i Selca, koji je jučer ozbiljno ugrozio naselja, ali i ljudske život stavljen je pod kontrolu te više nema opasnosti, rekao nam je u kratkom razgovoru Glavni vatrogasni zapovjednik RH Slavko Tucaković.

- Situacija je pod kontrolom. Nema otvorene vatre i nema više dima. Ono što je najvažnije nema nikakve opasnosti za građane i turiste niti kuće. Prema početnoj procjeni izgorjelo je između 700 i 800 hektara. O razlogu požara ne možemo govoriti, treba čekati da Ministarstvo unutarnjih poslova izvši uviđaj. U gašenju su pomogle i vatrogasne postrojbe iz unutrašnje Hrvatske, pripadnici MUP-a i Oružanih snaga te smo zajedničkim naporima uspjeli staviti požar pod kontrolu - rekao nam je Tucaković.

Tijekom večeri i noći stigle su dodatne vatrogasne snage iz Karlovačke, Zadarske, Zagrebačke, Krapinsko-zagorske, Varaždinske županije i Grada Zagreba, a angažirana je Gardijska motorizirana brigada Oružanih snaga Hrvatske vojske.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

slavko tucaković, vatrogasni zapovjednik, vatrogasci, požar