A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://politikaplus.com//upload/images/arhiva/K-L/kanaderi%20-%20101.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Kanaderi stigli u pomoć iscrpljenim gasiteljima: Na terenu 350 gasitelja i pripadnici Oružanih snaga | Politika+
Crna kronika

POMOĆ: Kanaderi stigli u pomoć iscrpljenim gasiteljima: Na terenu 350 gasitelja i pripadnici Oružanih snaga

Kanaderi stigli u pomoć iscrpljenim gasiteljima koji se od jučer bore s požarom na području Crikvenice, Bribira i Selca.

Piše: PolitikaPlus/Hrt

Požar gasi oko 350 gasitelja iz cijele zemlje, a pomažu im i pripadnici Oružanih snaga. Trenutačno je najkritičnije na području Bribira i Novog Vinodolskog.Županijski vatrogasni zapovjednik Slavko Gauš kaže da ako ih posluži vrijeme i kanaderi na požarištu ostanu tijekom jutra, mogu ga staviti pod kontrolu.  Na sjednici Stožera zaštite i spašavanja grada Crikvenice, na kojoj je bio i ministar unutarnjih poslova Ranko Ostojić, istaknuto je da je najkritičnije stanje u naselju Hrusti, no da kuće i ljudi nisu u opasnosti.Volonteri Civilne zaštite pripremili su 150 kreveta u gradskoj sportskoj dvorani u Crikvenici, kod nogometnog igrališta. Budući da evakuacija stanovnika nije potrebna, poslužit će za odmor vatrogasaca i intervetnih snaga koje su od jučer na terenu. Zbog požara i dalje je prekinut promet na Jadranskoj magistrali kod Selca i na županijskoj cesti kod Bribira. Za put između Rijeke i Zadra ili Splita i obratno HAK savjetuje autocestu Rijeka-Zagreb do Bosiljeva i dalje autocestom A 1 prema jugu, obilazeći zbog bure zatvorene dionice.Nažalost, noćas je buknuo novi požar iznad Rijeke. Jučer je bilo više požara duž obale, uz ovaj u Selcu i Crikvenici, u Istri i u Dalmaciji, no oni su uglavnom lokalizirani.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

kanaderi, vatrogasci, požari