Crna kronika

SHRVAN: Ubio se Joško Kuzmanić - Uskokov pouzdanik u antikorupcijskoj akciji Maestro!

Navodno je bio iznimno razočaran rezultatima akcije i odnosom nadležnih prema njemu.

FOTO: parentim.com
Piše: PolitikaPlus/Regional Express

Joško Kuzmanić, Uskokov pouzdanik u antikorupcijskoj akciji Maestro u subotu 14. srpnja je počinio samoubojstvo vatrenim oružjem u blizini pulske tvornice stakla gdje je živio sam, piše Regional Express.

Nije krio svoje razočarenje rezultatima akcije Maestro i odnos nadležnih službi prema njemu, smatrao je da je ostao zaboravljen i da je na neki način izigran

U zadnje vrijeme rijetko se pojavljivao u javnosti, a iz određenih se izvora moglo čuti da je istražiteljima nudio svoje "usluge" u nogometnoj aferi Offside, no za takvo što izgleda nije bilo potrebe.

Kuzmanić je bio poznat u pulskoj javnosti kao osoba koja se nije libila hvaliti svojim političkim vezama i "posebnim zadacima" koje je obavljao za tajne službe. U pulskim je kafićima vrlo često glasno komentirao aktualne političke afere u državi, no kako je vrijeme odmicalo i kako je akcija Maestro padala u zaborav, Kuzmanićeve su priče nailazile na sve manje slušatelja, što je duboko pogađalo njegove ego.

Nije krio svoje razočaranje rezultatima akcije Maestro i odnosom nadležnih službi prema njemu, smatrao je da je ostao zaboravljen i da je na neki način izigran.

Navodno je ostavio oproštajno pismo, iza kojeg bi se trebalo saznati nešto više.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

joško kuzmanić, uskok, maestro