Scena

SLAVNI: Na Sarajevo Film Festival stigao i britanski glumac Jeremy Irons

'Izuzetno nam je žao da građani i gosti Dubrovnika ove godine neće vidjeti filmske projekcije koje su bile planirane.'

Piše: PolitikaPlus

Gosti 18. Sarajevo Film Festivala (SFF) koji se završava večeras od nedjelje pa do utorka 17. srpnja će boraviti u Dubrovniku a među njima će biti i slavni britanski glumac Jeremy Irons, potvrđeno je u subotu iz direkcije SFF-a.

Kako je najavio direktor SFF-a Mirsad Purtivatra dubrovački susret je u suradnji s hotelom "Rixos libertas" zamišljen kao druženje filmskih profesionalaca i uzvanika koji su bili gosti festivala u proteklih sedam dana.

Kako stoji na web stranici SFF-a, bilo je planirano da dubrovačka publika vidi i neke od filmova prikazanih na SFF-u no od toga ipak neće biti ništa jer je, kako se ističe, taj dio programa u zadnjem trenutku otkazan.

"Izuzetno nam je žao da građani i gosti Dubrovnika ove godine neće vidjeti filmske projekcije koje su bile planirane, budući da je cjelokupni program otkazan od Grada Dubrovnika u zadnjem trenutku. No, veseli nas činjenica da su nam pomogli brojni sponzori, partneri i prijatelji, koji su bili odlučni da i ove godine nastavimo tradiciju posjete Dubrovniku, našem gradu prijatelju. Stoga, duboko vjerujem da projekat 'Dubrovnik Film Meeting' ima budućnost i da će se uspješno i s punim programom realizirati već iduću godinu", izjavio je Purivatra.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

SFF, jeremy irons, sarajevo