A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://politikaplus.com//upload/images/arhiva/O-P-Q/policija-101.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Policija: Prijava protiv Tomislava Turibaka nije odbačena | Politika+
Crna kronika

REAKCIJA: Policija: Prijava protiv Tomislava Turibaka nije odbačena

Iz policije pojašnjavaju da su kaznenu prijavu protiv 22-godišnjeg Tomislava podnijeli nakon provedenih izvida i kriminalističkog istraživanja te da se istraga nastavlja.

Piše: PolitikaPlus/Hina

Glasnogovornica policije Jelena Bikić izjavila je danas da puštanje iz pritvora Tomislava Turibaka ne znači da je odbačena policijska kaznena prijava protiv njega te da on i dalje nije osumnjičen za ubojstvo brata u zagrebačkom naselju Špansko.

Iz policije pojašnjavaju da su kaznenu prijavu protiv 22-godišnjeg Tomislava podnijeli nakon provedenih izvida i kriminalističkog istraživanja te da se istraga nastavlja.

"Ako je ukinut pritvor to ne znači da je kaznena prijava odbačena i da prijavljeni i dalje nije osumnjičen", izjavila je Hini policijska glasnogovornica. Objasnila je da je policija za sada učinila svoj dio posla te da su daljnji koraci u nadležnosti državnog odvjetništva koje po novom zakonu o kaznenom postupku vodi istrage i policiji daje naloge.

Policija je prije dva dana protiv Tomislava Turibaka podnijela kaznenu prijavu zbog sumnje da je u stanu u Španskom ubio 24-godišnjeg brata Hrvoja. No, zagrebačko Županijsko državno odvjetništvo ocijenilo je da prikupljeni dokazi nisu dovoljni za pokretanje kaznenog progona i zadržavanje osumnjičenog u istražnom zatvoru pa je 22-godišnji mladić kasno sinoć pušten na slobodu.

Neslužbeno se doznaje da policija danas od državnog odvjetništva nije dobila nikakav nalog za nekakvim novim izvidima.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

UBOJSTVO, Tomislav Turibaka, ŠPANSKO