A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://politikaplus.com//upload/images/arhiva/I-J/ivo-sanader-567.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Ivo Sanader: Nakon svjedočenja Kosor pala je teza onih koji su krivnju htjeli prebaciti na mene i stranku | Politika+
Hrvatska

FIMI MEDIA: Ivo Sanader: Nakon svjedočenja Kosor pala je teza onih koji su krivnju htjeli prebaciti na mene i stranku

'Nisam strahovao od svjedočenja Kosor jer sam očekivao da će govoriti istinu'

Piše: PolitikaPlus/Hina
Sanaderov odvjetnik Čedo Prodanović kazao je da je Kosor u bitnom potvrdila ono što je i Sanader govorio o načinu funkcioniranja predsjednika stranke koji je ujedno i predsjednik vlade.

Bivši predsjednik HDZ-a i premijer Ivo Sanader te njegova obrana danas su ustvrdili da su zadovoljni svjedočenjem Jadranke Kosor na suđenju u aferi Fimi medija gdje je osim njenog bivšeg šefa na optuženičkoj klupi i stranka koju je preuzela nakon Sanaderova odlaska s dužnosti.

Sanaderov odvjetnik Čedo Prodanović kazao je da je Kosor u bitnom potvrdila ono što je i Sanader govorio o načinu funkcioniranja predsjednika stranke koji je ujedno i predsjednik vlade.

"Dakle okupiran je i nema vremena sagledavati sve što se u stranci događa, zato postoje drugi ljudi", rekao je Prodanović. Dodao je da je Kosor potvrdila i činjenice da su financijski dokumenti HDZ-a bili "svima na uvid, da su bili pregledani od strane nadležnih tijela te da u njima nije bilo nezakonitosti".

Sanader je, pak, kazao da je svjedočenje njegove nasljednice za njega bilo očekivano jer je "naprosto riječ o istini".

"HDZ je stranka koja je funkcionirala prema zakonu, zakonito i legalno i o tome su svjedočili sve državne institucije od Fine do Državne revizije i ja nemam ništa prigovoriti. Mislim da je danas u mnogome pala i teza nekih okrivljenika koji su pokušali sa sebe prebaciti krivnju na stranku i na mene. Mislim da im to neće proći", poručio je Sanader.

Na pitanje je li strahovao da bi mogla svjedočiti protiv njega Sanader je kazao da nije strahovao jer je očekivao da će reći istinu.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

fimi media, ivo sanader, jadranka kosor, hdz