A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://politikaplus.com//upload/images/arhiva/lopta%202.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Svjetski mediji nakon pobjede Španjolske: Zna se tko je najbolji | Politika+
Sport

ZADIVLJENI: Svjetski mediji nakon pobjede Španjolske: Zna se tko je najbolji

'Španjolska je svijetu pokazala kako se igra nogomet - znanjem, silnim kretnjama, ritmom.'

Piše: PolitikaPlus/Hina
"Španjolska je svijetu pokazala kako se igra nogomet - znanjem, silnim kretnjama, ritmom. Španjolska igra je izgledala lijepo i jednostavno," zaključak je 'britanskih pera'.

Vodeći svjetski mediji slave novog - starog nogometnog vladara Španjolsku duboko se naklonivši 'Furiji' koja je postala prva reprezentacija na svijetu koja je spojila tri velika naslova, ali i prva koja je obranila europsku titulu.

"Prvaci iz bajke', Španjolska osvojila nemoguće', 'Neviđeni uspjeh La Roje', 'Nema dvojbe tko je najbolji' - samo su neki od naslova koji su preplavili svjetski tisak jutro nakon španjolskog trijumfa u Kijevu.

Francuski 'L'Equipe navodi kako se španjolska reprezentacija posve zasluženo upisala u nogometnu povijest, dok agencija France Presse navodi kako su 'Barcelona i Casillas' bili prejaki za Italiju. Engleski listovi navode kako napadač Manchester Cityja Mario Balotelli nije mogao do slavlja pored velike Španjolske.

"Sve je bilo brzo gotovo i Španjolci su mogli započeti slavlje," piše Daily Mail, dok je komentator Telegrapha španjolsku vrstu označio kao "čarobnu skupinu nogometaša koja se upisala u povijest'.

"Španjolska je svijetu pokazala kako se igra nogomet - znanjem, silnim kretnjama, ritmom. Španjolska igra je izgledala lijepo i jednostavno," zaključak je 'britanskih pera'.

Jedan od glavnih brazilskih listova 'O Globo' navodi kako je 'Španjolska ponizila Italiju', dodajući kako je 'Furija i dalje svjetski i europski vladar nogometa'. Portugalska 'A Bola' piše kako će ova 'pobjeda barem malo razveseliti Španjolce izmorene i krizom i problemima. "Furija je ispisala povijest," dodao je novinar portugalskog sportskog lista, a njemački 'Kicker' navodi kako je 'Italija u suzama, jer europska kruna ostaje Španjolskoj."

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

italija, španjolska, euro