Sport

EURO: Marković o Bilićevu odlasku: Ne sviđaju mi se turbulencije, bojim se za rezultate!

Prredsjednik HNS-a strahuje za rezultate na skorašnjem prvenstvu.

Piše: PolitikaPlus/Sportske novosti

Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Vlatko Marković još se drži na svojoj poziciji, a s nje ni ne želi otići dok to ne odluči sam. A dok je tamo komentira ono što se događa oko reprezentacije, jedine brige njegove vladavine.

Iz nje odlazi izbornik Slaven Bilić, što može djelovati kao pozitivna stvar, ali i kao negativna.

Ma, ja sam otišao već prije pet-šest mjeseci. Već sam tada dao praktički dao ostavku, a ovo sve nakon toga je bilo kako je bilo, sve ste vidjeli

- Nazvao me Slaven i rekao mi tu vijest. Nakon toga me nazvao predsjednik Ruskog nogometnog saveza i rekao da Bilić dolazi u Rusiju. Rekao sam mu da sam ja bio prvi čovjek u državi koji je to znao. Drago mi je zbog Slavena, zasluženo će naplatiti svoj posao, sve ovo što je izvrsno radio s hrvatskom reprezentacijom - rekao je za Sportske novosti Vlatko Marković.

Ipak, strahuje za rezultate na Europskom prvenstvu u Poljskoj i Ukrajini.

- Nekako mi se ne sviđaju te sve turbulencije koje se događaju u predvečerje Eura, bojim se da se to ne odrazi na reprezentaciju. Ipak, vjerujem da će naši dečki biti pravi na EP, da će pokazati kako se ljubi Hrvatska - kaže predsjednik HNS-a.

Na opasku kako odlazi iz HNS-a u isto vrijeme kao i Bilić, Marković je reagirao u svom stilu.

- Ma, ja sam otišao već prije pet-šest mjeseci. Već sam tada dao praktički dao ostavku, a ovo sve nakon toga je bilo kako je bilo, sve ste vidjeli - zaključio je.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

slaven bilić, HNS, vlatko marković