A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://politikaplus.com//upload/images/arhiva/O-P-Q/pozar-diskoteka-kontrast-100.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Šest osoba poginulo u požaru u novosadskoj diskoteci | Politika+
Crna kronika

NOVA TRAGEDIJA: Šest osoba poginulo u požaru u novosadskoj diskoteci

Identitet nastradalih za sada je nepoznat, a RTV saznaje da su imali oko 20 godina. U vrijeme izbijanja požara u diskoteci bilo oko 300 osoba.

Piše: PolitikaPlus

U požaru koji je izbio nešto poslije dva sata u noći na nedjelju u diskoteci Kontrast u Novom Sadu život je izgubilo šest osoba, tri mladića i tri djevojke, objavila je Radio-televizija Vojvodine.

Slična tragedija u Novome Sadu dogodila se i prije 4 godine kada je u kafiću Loundž, također zbog požara stradalo 8 mladih osoba.

Identitet nastradalih za sada je nepoznat, a RTV saznaje da su imali oko 20 godina. U vrijeme izbijanja požara u diskoteci bilo oko 300 osoba.

Srbijanski ministar policije Ivica Dačić izjavio je da je požar, najvjerojatnije zbog neispravnih instalacija, izbio na bini "Kontrasta" poslije čega su posjetitelji u panici istrčavali iz diskoteke. Šestero gostiju koji su ostali u toaletu ugušilo se dimom.

U urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine primljene su dvije ženske osobe, V.I (1983) i N.D. (1986) iz Novog Sada, no obje s lakšim tjelesnim ozljedama. Gradonačelnik Novog Sada Igor Pavličić tim je povodom izjavio kako je ovo "dan žalosti u Novom Sadu“.

"Velika tragedija. Još su bolne rane od prošlog puta. Službe su odmah došle i djelovale. Što se moglo uraditi, uradilo se brzo“, naveo je on. Načelnik sektora MUP-a za izvanredne situacije Predrag Marić rekao je novinarima da je inspekcija redovito kontrolirala diskoteku Kontrast, kao i ostale objekte.

Slična tragedija u Novome Sadu dogodila se i prije 4 godine kada je u kafiću Loundž, također zbog požara stradalo 8 mladih osoba, a dvije su teže ozlijeđene, a u hotelu Putnik život su izgubile dvije osobe.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

diskoteka kontrast, novi sad, požar