A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://politikaplus.com//upload/images/arhiva/jenna_talackova.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

VIDEO Dogurala do finala natjecanja za Miss, a onda otkrila da je muškarac! | Politika+
Scena

KANADA: VIDEO Dogurala do finala natjecanja za Miss, a onda otkrila da je muškarac!

'Priznala je da se rodila kao muškarac, a spol promijenila s 19 godina', rekao je organizator Denis Davil.

Piše: PolitikaPlus

Suci natjecanja "Miss Universe Canada" ostali su nemalo iznenađeni kada su otkrili kako je finalistica Jenna Talackova izbačena zato jer je rođena kao muškarac! Organizatori su to saznali jer je priznala sama.

Ušla je u finale izbora za Miss Vancouvera jer u pravilniku jasno piše kako natjecateljice moraju biti rođene kao žene da bi se natjecale na izboru ljepote pod ingerencijom Miss Universea.

- Svi moraju ispuniti upitnik prije natjcanja, a jedno od pitanja u njemu je i ono o tome jeste li rođeni kao žena. Ona se izjasnila kako jest, ali kada sam postao sumnjičav priznala je da se rodila kao muškarac, a spol promijenila s 19 godina - rekao je organizator Denis Davil, koji nije otkrio po čemu je to posumnjao u njen spol.

Ona sama izjavila je kako nije razočarana jer je dokazala pred svima da je jednako lijepa i ženstvena kao i sve žene, te da je već s četiri godine znala kako se rodila "krivo" te da je oduvijek sebe smatrala ženom.

 

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

jenna talackova, miss universe canada, denis davil