A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://politikaplus.com//upload/images/arhiva/O-P-Q/pozar-105.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Preminuo Plivin radnik koji je teško opečen nakon eksplozije u petak u proizvodnom pogonu te tvrtke | Politika+
Crna kronika

BEZ SPASA: Preminuo Plivin radnik koji je teško opečen nakon eksplozije u petak u proizvodnom pogonu te tvrtke

Saša Burnić je u Plivi radio od 2007. u farmaceutskoj proizvodnji, a zaposlenici će ga se sjećati kao iznimno vrijednog i požrtvovnog kolege.

Piše: PolitikaPlus

Preminuo je jedan od dvojice Plivinih djelatnika koji su najteže stradali u petak u požaru nakon eksplozije u proizvodnom pogonu te tvrtke, priopćeno je iz Plive.

Unatoč brzim reakcijama svih timova, a posebice liječničkog tima Klinike za traumatologiju u Zagrebu i činjenici da su sve nadležne službe Plive, kao i odgovorni u gradu reagirali u najkraćem vremenskom roku, nastale ozljede bile su preteške, navodi se u priopćenju Plive koja je izrazila iskrenu sućut članovima obitelji tragično stradalog kolege Saše Burnića.

Burnić je u Plivi radio od 2007. u farmaceutskoj proizvodnji, a zaposlenici će ga se sjećati kao iznimno vrijednog i požrtvovnog kolege, stoji u priopćenju.

Drugi teže ozlijeđeni Plivin zaposlenik izvan je životne opasnosti te se oporavlja u Klinici za traumatologiju, a djelatnici kojima je pružena medicinska pomoć zbog udisanja dima, pušteni su iz KB Sveti Duh na kućnu njegu.

Do nesreće u Plivinom proizvodnom pogonu došlo je zbog izbijanja požara na lokaciji Prilaz baruna Filipovića, u zgradi farmaceutskih tehničkih operacija.

Očevid i istražne radnje su u tijeku, a do utvrđivanja svih relevantnih činjenica proizvodnja će biti zaustavljena. U istrazi kao i sanaciji bit će uključene sve hrvatske stručne službe, ali i inozemni stručnjaci.

Plivina postrojenja spadaju u najsuvremenija i izgrađena su prije samo nekoliko godina. Iako su redovito održavana kako bi se osigurali najbolji standardi i stupanj sigurnosti i zdravlja zaposlenika, nažalost, došlo je do nesretnog događaja, navodi se u priopćenju Plive u kojem se ujedno izražava žaljenje zbog nesretnih okolnosti.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

vatra, požar, saša burnić, pliva