A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://politikaplus.com//upload/images/arhiva/kos-kosarka-101.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Košarkaški koš pao na 17-godišnjaka, prevezen je u vinkovačku bolnicu | Politika+
Crna kronika

NESREĆA: Košarkaški koš pao na 17-godišnjaka, prevezen je u vinkovačku bolnicu

Mladić je zadobio prijelom dvaju rebara te je prevezen u vinkovačku bolnicu, rekao je ravnatelj Osnovne škole "Nikole Tesle" Anto Vidović.

Piše: PolitikaPlus/Hina

Na školskom igralištu u Mirkovcima večeras se na 17-godišnjeg Vinkovčanina srušila konstrukcija košarkaškog koša te ga ozlijedila, izvijestila je vukovarsko-srijemska policija.

Mladić je zadobio prijelom dvaju rebara te je prevezen u vinkovačku bolnicu, rekao je ravnatelj Osnovne škole "Nikole Tesle" Anto Vidović.

Nesreća na igralištu te škole dogodila se u trenutku kada je 17-godišnjak skočio i rukama se objesio za koš, kazao je ravnatelj Vidović.

"Sva oprema na školskom igralištu je starija od pedeset godina i u vrlo je lošem stanju", kazao je Vidović dodajući kako se "na igralištu zadnji put nešto obnavljalo još 1965. godine".

Škola "Nikole Tesle" među najstarijima je u gradu Vinkovcima i bilježi povijest dugu 250 godina. Školu pohađa 265 učenika u 18 odjeljenja, a nastava se održava u krajnje neprimjerenim uvjetima, navodi Vidović dodajući da je ozlijeđeni mladić prošle godine završio osmi razred mirkovačke škole.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

BOLNICA, NESREĆA, PAO NA GLAVU, KOŠ