A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://politikaplus.com//upload/images/arhiva/O-P-Q/pozar-105.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Radnik Plive u životnoj opasnosti: Ima opekline na 90 posto tijela | Politika+
Crna kronika

NESREĆA: Radnik Plive u životnoj opasnosti: Ima opekline na 90 posto tijela

Ostalih osam izvan životne opasnosti.

FOTO: Arhiv
Piše: PolitikaPlus/Hina

 Od devetero radnika Plive ozlijeđenih u požaru koji je izbio u toj tvrtki danas poslijepodne, jedan se nalazi u životnoj opasnosti dok je ostalih osam izvan životne opasnosti.

Opekline su mu zahvatile 90 posto tijela, ostalih osam nastradalih izvan su životne opasnosti.

Voditelj jedinice intenzivnog liječenja Traumatološke bolnice Vedran Torbica izjavio je večeras da su u toj bolnici zbrinuta dva ozlijeđena radnika te da je jedan, kojemu su opekline zahvatile 90 posto tijela, u životnoj opasnosti. Drugi radnik je stabilno, a opekline su mu zahvatile 20 posto površine tijela, izjavio je liječnik.

Liječnica Hitne službe bolnice Sveti Duh Alica Posavi Antonović izjavila je večeras da je sedam radnika koji su zbrinuti u toj bolnici pod stalnim nadzorom i izvan su životne opasnosti.

Nekolicina se žali na nadražajni kašalj, slabosti i vrtoglavice, kazala je dodajući da će na bolničkoj obradi ostati od šest do 12 sati i kada se vide zadnji nalazi odlučit će se o njihovom eventualnom puštanju kućama.

U proizvodnom pogonu Plive oko 15 sati je izbio požar u odjelu za proizvodnju lijekova u kojem je ozlijeđeno devet osoba.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

požar, pliva