A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://politikaplus.com//upload/images/arhiva/C-D/dennis-quaid.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Razvode se Dennis Quaid i njegova treća supruga Kimberly Buffington | Politika+
Scena

KRAJ: Razvode se Dennis Quaid i njegova treća supruga Kimberly Buffington

'Možemo potvrditi da je Kimberley Quaid zatražila razvod. Suprotno medijskim napisima, postignut je zadovoljavajući dogovor za obje strane', rekao je.

Piše: PolitikaPlus

Glumac Dennis Quaid i njegova treća supruga Kimberly Buffington razvode se nakon što je Buffington zatražila rastavu braka, objavila je u petak glasnogovornica poznatog američkog glumca.

"Možemo potvrditi da je Kimberly Quaid zatražila razvod. Suprotno medijskim napisima, postignut je zadovoljavajući dogovor za obje strane", priopćila je glasnogovornica dodajući da neće objavljivati pojedinosti vezane za tu "privatnu stvar".

Quaid (57) oženio je Buffington, agenticu za prodaju nekretnina iz Texasa 2004. i imaju blizance Thomasa Boonea i Zoe Grace koje je 2007. rodila surogat majka.

Quaid se prije toga dva puta ženio, za glumicu P.J.Soles s kojom je bio u braku od 1978. do 1983. i za glumicu Meg Ryan, od 1991. do 2001.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

glumac, kimberly buffington, dennis quaid, hollywood, razvod