A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://politikaplus.com//upload/images/arhiva/madonna.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Zbog logističkih razloga otkazan Madonnin koncert u Zagrebu | Politika+
Scena

NEMA KONCERTA: Zbog logističkih razloga otkazan Madonnin koncert u Zagrebu

Svi kupci ulaznica za prethodno zakazani koncert svoj povrat novca mogu ostvariti od 19. ožujka 2012. na prodajnim mjestima gdje su ulaznice kupili.

Piše: PolitikaPlus

Madonna je otkazala koncert u Zagrebu. Donosimo službeno priopćenje organizatora i promotora koncerta u Hrvatskoj.

 

''Promotori Adria Entertaimnet i Live Nation danas su potvrdili da je zbog logističkih razloga otkazan koncert Madonne koji je prethodno najavljen za 11. lipnja 2012. na stadionu Maksimir u Zagrebu. Iznimno nam je žao što će mnogi fanovi Madonne ostati razočarani.  

"Nažalost, u svijetu korporativnog biznisa donose se odluke koje su primarne na dobrobit korporacije. U ovom slučaju nismo mogli ići ispod nekih dogovora koje smo imali s domaćim partnerima i preuzeti logističke obveze koje su pred nas naknadno stavljene, a odnose se na način korištenja stadiona. Obzirom na to, zajednička je odluka da bez toga logistički nije moguće organizirati koncert na zadovoljavajući način, koji ne bi donio gubitak svim stranama u projektu. Zato smo koncert morali otkazati. Povrat novca počinje 19.3. i trajat će dok god i zadnji kupac ne dođe po povrat novca za svoju Znamo da ovakva odluka o otkazivanju može imati utjecaj na tržište, ali naša dugogodišnja korektnost prema publici i međusobno povjerenje, sigurni smo, nadvladat će i ovaj izazov, te to povjerenj neće biti narušeno." - izjavio je predsjednik Uprave Adria Zabave, Vladimir Ivanković.

Svi kupci ulaznica za prethodno zakazani koncert svoj povrat novca mogu ostvariti od 19. ožujka 2012. na prodajnim mjestima gdje su ulaznice kupili. Fanovima koji su svoje ulaznice kupili online će se na iznos vratiti na njihove kartice.

Oni koji su svoje ulaznice kupili u uredu Adrie Entertainment, neovisno o načinu plaćanja, povrat novca mogu ostvariti jedino na tom prodajnom mjestu - u uredu Adrie Entertainment.''

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

otkazan, koncert, zagreb, madonna, scena