A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://politikaplus.com//upload/images/arhiva/lopta.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Policija sprema prijave za one koji su vrijeđali Henrija Bellea | Politika+
Sport

REAKCIJA: Policija sprema prijave za one koji su vrijeđali Henrija Bellea

Cilj nam je utvrditi identitet osoba koje su zgriješile na toj utakmici, bilo hukanjem, bilo paljenjem i bacanjem bengalki, rekla je glasnogovornica PU SD Kraljević-Gudelj.

Piše: PolitikaPlus

Policijska uprava splitsko-dalmatinska za nekoliko dana podnijet će prijavu protiv navijača Hajduka koji su na utakmici prošlog kola HNL-a na Poljudu vrijeđali nogometaša Istre 1961 Henrija Bellea na rasnoj osnovi, piše Slobodna Dalmacija.

Osim onih koji su skandirali i hukali tamnoputom nogometašu Istre kažnjeni će biti svi koji su palili i bacali bengalke na tartan stazu, a počinitelje će pronaći pregledom detaljne video snimke.

- Poljudski stadion je tijekom cijele utakmice bio pod videonadzorom. Cilj nam je utvrditi identitet osoba koje su zgriješile na toj utakmici, bilo hukanjem, bilo paljenjem i bacanjem bengalki - rekla je glasnogovornica Policijske uprave splitsko-dalmatinske Marina Kraljević-Gudelj

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

HAJDUK, RASIZAM, Henri Belle, NAVIJAČI, POLICIJA