A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://politikaplus.com//upload/images/arhiva/maksimir.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Alojzije Šupraha: Prekid bi bio jedina opcija da Pamić nije zamijenio Bellea | Politika+
Sport

VRIJEĐANJE NAVIJAČA: Alojzije Šupraha: Prekid bi bio jedina opcija da Pamić nije zamijenio Bellea

Utakmica Istre i Dinama imala je ružnu stranu, Boysi su rasistički vrijeđali Bellea.

Piše: PolitikaPlus

Kamerunac je u Istru došao prije nešto više od godinu dana. Uklopio se i osvojio trenera Pamića, a u subotu pošteno namučio Dinamovu obranu u utakmici četvrtfinala Kupa. Sve bi bilo sjajno da nije bilo ružne strane nesretne subote.

Naime, grupa BBB-a na gostujućoj tribini Alda Drosine u 78. minuti je nakon običnog prekršaja počela hukati, odnosno rasistički vrijeđati Henrija Bellea. Suze su krenule na oči emotivnom Kameruncu, a trener Igor Pamić ga je odmah odlučio zamijeniti.

Uefa i Fifa više nemaju praksu pražnjenja 'problematične tribine', a obzirom da su 'navijači' već bili upozoreni preko službenog spikera, Pamić je u biti spasio i Dinamo koji je u Puli bio domaćin. Utakmica je zamalo prekinuta, to bi bio presedan, a onda bi bila i registrirana 3-0 za Istru. .

 

Da Pamić nije zamijenio Bellea i da su se provokacije nastavile, prekid bi bio jedina solucija, rekao je kontrolor Alojzije Šupraha i član komisije HNS-a za suce za Sportske novosti. 

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

dinamo, bbb, istra, navijači