A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://politikaplus.com//upload/images/arhiva/I-J/jadranka-kosor-400.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Jadranka Kosor: Laž je da je bilo kome od predsjedničkih kandidata bilo što zabranjeno | Politika+
Hrvatska

REAKCIJA: Jadranka Kosor: Laž je da je bilo kome od predsjedničkih kandidata bilo što zabranjeno

'Manipulacija je i laž da je predsjednica HDZ-a bilo koga 'protjerala'', stoji u priopćenju.

Piše: PolitikaPlus

Kandidat za predsjednika Hrvatske demokratske zajednice dr. Milan Kujundžić u jučerašnjem je Dnevniku HTV-a izjavio kako je predsjednica stranke Jadranka Kosor iz stranačkih prostorija 'protjerala' sve kandidate za čelno mjesto stranke, što je natjeralo Kosor na reakciju. Sve optužbe nazvala je lažnima.


Odluku o korištenju stranačkih prostorija i službenom početku promidžbe za kandidate za vodeća mjesta u HDZ-u donijelo je većinom glasova Nacionalno vijeće i to 30 za i 3 protiv

- Laž je da je bilo kome od zasad potencijalnih kandidata za mjesto predsjednika HDZ-a bilo što zabranjeno, a manipulacija je i eklatantna laž da je predsjednica HDZ-a bilo koga 'protjerala' iz stranačkih prostorija kao što je jučer u Dnevniku HTV-a izjavio jedan od potencijalnih kandidata za mjesto predsjednika HDZ-a dr.Milan Kujundžić - stoji u priopćenju upućenom za javnost s adrese tajništva HDZ-a.

Glasnogovornica stranke Sunčana Glavak podsjeća kako je zabrana posljedica odluke koje je donijelo Nacionalno vijeće HDZ-a koje čine Predsjedništvo HDZ-a, predsjednici županijskih odbora HDZ-a i predsjednik HDZ-a Grada Zagreba, te tri do pet predstavnika koordinacija HDZ-a iz inozemstva.

- Odluku o korištenju stranačkih prostorija i službenom početku promidžbe za kandidate za vodeća mjesta u HDZ-u donijelo je većinom glasova Nacionalno vijeće i to 30 za i 3 protiv na sjednici održanoj 1. veljače 2012. godine i to prihvaćanjem Propisnika o postupku kandidiranja i izbora na XV. Općem saboru HDZ-a, s čime je i javnost odmah po završetku sjednice i upoznata - ističe se u priopćenju.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

jadranka kosor, milan kujundžić, hdz