A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://politikaplus.com//upload/images/arhiva/A-B/branko-bacic-104.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Glavni tajnik Branko Bačić: Nismo dijelili otkaze zbog unutarstranačkog sukoba! | Politika+
Hrvatska

HDZ: Glavni tajnik Branko Bačić: Nismo dijelili otkaze zbog unutarstranačkog sukoba!

O zapošljavanju krivotvoritelja Valentina Rajkovića: To je laž, ne znam o tome ništa.

Piše: Vanja Deželić

Hrvatska demokratska zajednica raskinula je ugovor s umirovljenim braniteljem Vitomirom Grozajem, a navodno je na njegovo mjesto postavljen osuđivani krivotvoritelj Valentin Rajković, što je izazvalo polemike kod mnogih, ali ne i u samoj stranci iz koje je stigao demantij.


 

 

- Demantiram napise o tome kako smo dijelili ostavke zbog unutarstranačkog sukoba. Neprimjereno je da se normalne operativne tehničke poslove stranke komentira na tako senzacionalistički način. Gospodin Grozaj je imao ugovor na određeno i 31. prosinca 2011. mu je istekao pa smo ga odlučili raskinuti i postaviti na tu poziciju Nevena Jercela koji je kvalificiran za obavljenje tog posla - rekao je glavni tajnik HDZ-a Branko Bačić.

Grozaj je u stranci kao portir radio nekoliko godina, a kao koordinator osiguranja je radio četiri mjeseca. Bačić je odbacio tvrdnje o zapošljavanju Valentina Rajkovića, tvrdi kako nikada nije angažiran za obavljanje ikakvih poslova u stranci.


 

 

No nije samo Grozaj 'odletio', dogodilo se to i Ivanu Špoljariću, koji je posljednjih pet godina radio u informatičkom odjelu stranke. Navodni razlog jest to što mu je otac prije dva tjedna postao vozač predsjedničkog kandidata HDZ-a Domagoja Miloševića. Bačić je te detalje objasnio kampanjom.

- Kada se pripremamo za kampanju, i kada ona traje, opseg posla se povećava, a kada kampanja završi opseg se vraća u normalu pa nema potrebe za nekim uslugama, to je normalna stvar.

Na upit o crnim fondovima HDZ-a i novcu koji je on iz sefa stranke odnio u DORH, Bačić je odgovorio kako su on i bivša premijerka Jadranka Kosor usuglašeni, kako ona nije prebacila teret na njega te da su dali odgovore USKOK-u i DORH-u na sva pitanja.

 

 

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

vitomir grozaj, branko bačić, hdz, jadranka kosor