A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://politikaplus.com//upload/images/arhiva/nenad-canak-100.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Nenad Čanak: Napadači na hrvatske navijače bili su plaćeni | Politika+
Sport

OPTUŽBE: Nenad Čanak: Napadači na hrvatske navijače bili su plaćeni

'Tko je u eurima platio da se prije nekoliko dana u Novom Sadu napadne kolona gostiju iz Hrvatske? Domaća stranka ili strana država? Ili oni što posluju bez blagajni?'

FOTO: Nenad Čanak
Piše: PolitikaPlus/Hina

Predsjednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak smatra da su napadači na hrvatske rukometne navijače prošlog tjedna u Novome Sadu bili plaćeni za napade, te je u srijedu zatražio da se istraži tko je "u eurima platio" napad na kolonu automobila s hrvatskim registarskim oznakama.

"Tko je u eurima platio da se prije nekoliko dana u Novom Sadu napadne kolona gostiju iz Hrvatske? Domaća stranka ili strana država? Ili oni što posluju bez blagajni?"

"Tko je u eurima platio da se prije nekoliko dana u Novom Sadu napadne kolona gostiju iz Hrvatske? Domaća stranka ili strana država? Ili oni što posluju bez blagajni?", upitao je Čanak u priopćenju.

Čanak tvrdi da se ne može ignorirati činjenica da se zlo nalazi na srbijanskim ulicama.

"Zlo prijeti, ponižava, zastrašuje, napada, otima, pljačka, sakati, ubija, a sve u ime 'domoljublja', 'obrane ugrožene nacije', 'vjere otaca'", upozorio je Čanak.

Hrvatski navijači proteklog utorka navečer napadnuti su nakon utakmice između Hrvatske i Francuske u Novome Sadu, zbog čega je u idućim danima za 13 osoba osumnjičenih za napad na hrvatske navijače određen pritvor u trajanju do mjesec dana te je nastavljena potraga za još dvjema osumnjičenim osobama.

Napad na hrvatske navijače rezultirao je podizanjem razine sigurnosti u povodu polufinalnog meča između Hrvatske i Srbije u Beogradu održanog u petak navečer, pa je toga dana na mjerama sigurnosti bilo angažirano više tisuća pripadnika srbijanske policije.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

navijači, rukomet, srbija, hrvatska, napad