A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://politikaplus.com//upload/images/arhiva/Ivica-Kostelić-100.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Hirscher, Neureuther i Kostelić pod policijskom zaštitom zbog straha od odmazde BBB-a!? | Politika+
Sport

BILD TVRDI: Hirscher, Neureuther i Kostelić pod policijskom zaštitom zbog straha od odmazde BBB-a!?

Strahovali su Austrijanci od odmazde Bad Blue Boysa...

Piše: PolitikaPlus

Njemački dnevnik Bild potvrdio je u izdanju od srijede da je policija na noćnom slalomu Svjetskog kupa skijaša u austrijskom Schladmingu bila u stanju pune pripravnosti...

Strahovali su Austrijanci od odmazde Bad Blue Boysa, navijača zagrebačkog Dinama s kojima tijekom posljednjeg desetljeća nemaju lijepih iskustava.

Kako je bilo izvjesno da će na najposjećeniju utrku Svjetskog kupa, na kojoj je i u utorak došlo 50.000 ljudi, doputovati velik broj Hrvata, lokalna je policija, piše Bild, stavila svoje snage u "stupanj pune sigurnosti".

Otišlo je toliko daleko da su Austrijanac Marcel Hirscher, Nijemac Felix Neureuther i Hrvat Ivica Kostelić dobili posebnu policijsku zaštitu, navodi isti izvor.

Pozadina straha od hrvatskih huligana, za koje Austrijanci pretpostavljaju da aktivno navijaju i za Kostelića, problem je navodnoga nedopuštenog prolaska Hirschera i Neureuthera preko vratiju, u skijaškom žargonu "haklanja" odnosno "jahanja", tijekom sljemenske slalomske utrke početkom godine. Nastao je nakon toga nesporazum između Kostelića i Hirschera koji je razriješio tek direktor utrke Günter Hujara dokazavši sofisticiranom videoanalizom da tehničkih pogrešaka Austrijanca i Nijemca ipak nije bilo. Strah od reakcije BBB-a svejedno je ostao..

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

policija, navijači, bbb, ivica kostelić