A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://politikaplus.com//upload/images/arhiva/zeljko-joksimovic-3.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Željko Joksimović i Jovana Janković vjenčali se na Maldivima | Politika+
Scena

MEDIJI TVRDE: Željko Joksimović i Jovana Janković vjenčali se na Maldivima

Nakon vjenčanja na ovoj egzotičnoj destinaciji, kako prenosi srpski Blic, par po povratku u Srbiju planira i crkveno vjenčanje te svadbeno slavlje za prijatelje.

FOTO: Željko Joksimović
Piše: PolitikaPlus

Svoju dugogodišnju vezu su popularni pjevač Željko Joksimović i lijepa televizijska voditeljica Jovana Janković tijekom odmora na Maldivima odlučili okruniti brakom. Nakon vjenčanja na ovoj egzotičnoj destinaciji, kako prenosi srpski Blic, par po povratku u Srbiju planira i crkveno vjenčanje te svadbeno slavlje za prijatelje.

Par je vezu započeo nakon Eurosonga 2008. godine, kojeg su zajedno vodili u Beogradu. Nakon dvije i pol godine veze zaručili su se u veljači prošle godine, a onda je u ožujku u njihovoj vezi došlo do krize i kraćeg prekida. No, par je sve nesuglasice izgladio te su se u roku od mjesec dana pomirili. Jovani je ovo prvi, a Željku drugi brak. Pjevač iz prvog braka ima kćer Minu. Par navodno uskoro planira i prinovu.

Nakon pomirenja, u svibnju prošle godine, pjevač je gostujući u Ami G Showu kazao: "Naše vjenčanje se mora dogoditi u narednih godinu dana. Pustite nama da odlučimo kad osjetimo da je pravi trenutak za to. Svakako će to biti vidljivo i mi to nećemo kriti".

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

Jovana Janković, scena, vjenčanje, željko joksimović