A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://politikaplus.com//upload/images/arhiva/ladygaga.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Lady Gaga uskoro pokreće svoju zakladu za borbu protiv nasilja | Politika+
Scena

ZAKLADA: Lady Gaga uskoro pokreće svoju zakladu za borbu protiv nasilja

Gaga je prošlog mjeseca bila na sastanku u Bijeloj kući, gdje je s predsjednikom Barackom Obamom razgovarala o važnosti mjera za prevenciju nasilja.

Piše: PolitikaPlus

Lady Gaga uskoro bi trebala pokrenuti svoju zakladu za borbu protiv nasilja "Born This Way", koja bi trebala pomagati i osnaživati mlade ljude. Gaga je prošlog mjeseca bila na sastanku u Bijeloj kući, gdje je s predsjednikom Barackom Obamom razgovarala o važnosti mjera za prevenciju nasilja. Pjevačica je odlučila prijeći sa riječi na djelo te je pokrenula zakladu vlastitim novcem.

Majka zvijezde izjavila je: "Zaklada moje kćeri rođena je iz njene strasti da učini ovaj svijet boljim mjestom. Mjestom u kojemu će svi biti bolji jedni prema drugima bez obzira na to koliko različiti bili". Dodala je i to kako se njena kći poistovjećuje s mladima koji su u teškoj situaciji jer je i sama prošla kroz mnoge slične probleme.

Pokretanje rada zaklade bit će obilježeno gala večerom koja će se, krajem veljače, održati na Harvardu. Lady Gaga je ranije sudjelovala u raznim projektima koji su se borili za legalizaciju istospolnih brakova. Čest je pokrovitelj ciljeva LGBT-a organizacije koja se bori za prava homoseksualne, transrodne te transseksualne populacije.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

lady gaga, scena