Scena

NEUMJESNO: Mark Wahlberg se ispričao jer se našalio s žrtvama 11. rujna

'Da sam ja bio u tom zrakoplovu sa svojom djecom on ne bi tako pao. Bilo bi puno krvi', rekao je poznati glumac i navukao bijes obitelji žrtava.

Piše: PolitikaPlus/Hina

Glumac Mark Wahlberg ispričao se zbog svoje izjave da bi se događaji možda razvijali drugačije da je on bio u jednom od zrakoplova koji su srušeni u terorističkim napadima na SAD 11. rujna, nakon što se suočio s gnjevom ljudi, među kojima i udovice jedne od žrtava.

"Da sam ja bio u tom zrakoplovu sa svojom djecom on ne bi tako pao. Bilo bi puno krvi i ja bih rekao 'Ok, ne brinite, sletjet ćemo negdje sigurno'", rekao je glumac u intervjuu za časopis Men's Journal objavljen ovoga tjedna.

Wahlberg (44) je ubrzo nakon intervjua objavio svoju ispriku nakon što je udovica jedne od žrtava izjavila da on ne poštuje žrtve.

"Nagađati o takvoj situaciji je prije svega smiješno, a reći da bih nešto drugačije učinio nego što su to napravili putnici u tom avionu je neodgovorno. Duboko se ispričavam obiteljima žrtava ako je moja izjava zvučala grubo, to sigurno nije bila moja namjera", rekao je Wahlberg u priopćenju.

Wahlberg, američki glumac i bivši glazbenik, nominiran za Oscara, poznat je po ulogama u filmovima "Planet majmuna" i "Dobar posao u Italiji".

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

fighter, mark wahlberg, blizanci