A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://politikaplus.com//upload/images/arhiva/navijaci%20u%20splitu.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Samo 10.000 Hrvata se prijavilo za ulaznice za Euro! | Politika+
Sport

PRODAJA BAŠ I NE IDE...: Samo 10.000 Hrvata se prijavilo za ulaznice za Euro!

Za usporedbu, za Svjetsko prvenstvo u Njemačkoj 2006. godine prijavilo se 130 tisuća hrvatskih navijača.

Piše: PolitikaPlus

Ova će vas brojka sigurno iznenaditi. Iz Uefe stiže podatak da je do danas samo 10 tisuća hrvatskih navijača zaključilo svoju prijavu za dobivanje ulaznica kad se radi o utakmicama hrvatske reprezentacije na Euru u Poljskoj i Ukrajini!

Istina, prijaviti se može do 15. veljače, a nakon toga je gotovo, prijavljeni ulaze 'u bubanj' i slijedi izvlačenje sretnika, pišu Sportske novosti.

 

Za usporedbu, za Svjetsko prvenstvo u Njemačkoj 2006. godine prijavilo se 130 tisuća hrvatskih navijača, a za Euro u Austriji i Švicarskoj 2008. godine čak 210 tisuća!


Recesija i 'ubojstvo' standarda hrvatskih građana očigledno uzimaju danak i kad se radi o nogometu, odnosno i kad se radi o ljubimcima nacije. Ipak, nije sve tako crno, osim što još ima vremena za prijavu, iz Uefe stiže i podatak da još ima između 40 i 50 tisuća tzv. 'nezaključenih prijava'.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

euro 2012., prodaja ulaznica, navijači