A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://politikaplus.com//upload/images/arhiva/K-L/krka-brljan-107.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Potraga za Antonijom Bilić od jezera Muškovci do Berberovog buka | Politika+
Crna kronika

NASTAVAK: Potraga za Antonijom Bilić od jezera Muškovci do Berberovog buka

U pretrazi sudjeluje 25 policijskih službenika, devet pripadnika HGSS-a, s psima i drugom opremom. I nadalje se analiziraju sva prethodno prikupljena saznanja

Piše: P/H

U sklopu potrage za nestalom Antoniom Bilić danas će pripadnici Interventne jedinice policije i kriminalističke policije šibensko-kninske Policijske uprave te pripadnici Hrvatske gorske službe spašavanja (HGSS) pretraživati područje od jezera Muškovci do Berberovog buka.

Osim toga, na tom će se području obavljati i pretraga otoka i manjih pritoka rijeke Zrmanje, izvijestila je jutros šibensko-kninska PU.

U pretrazi sudjeluje 25 policijskih službenika, devet pripadnika HGSS-a, s psima i drugom opremom. I nadalje se analiziraju sva prethodno prikupljena saznanja, stoji na kraju priopćenja.

Antonija Bilić (1994.) posljednji je put viđena 7. lipnja 2011. na Čikolskom mostu u Drnišu kada je ušla u kamion Dragana Paravinje. Iako je Paravinja najprije priznao da je ubio djevojku pa zatim njezino tijelo bacio u rijeku, kasnije je sve opovrgnuo pravdajući se da je priznanje od njega izvučeno batinama u banjalučkom pritvoru.

Nakon istrage protiv njega je podignuta optužnica zbog pokušaja silovanja i ubojstva Antonije Bilić, čije tijelo još nije pronađeno. Tereti ga se i za pokušaj silovanja autostopistice kod Omiša 2010.


Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

ANTONIJA BILIĆ, POTRAGA, DRAGAN PARAVINJA