A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://politikaplus.com//upload/images/arhiva/antonija%20bilić4.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Predstavljala se kao policajka kako bi dobila informacije o Antoniji Bilić | Politika+
Crna kronika

POTRAGA: Predstavljala se kao policajka kako bi dobila informacije o Antoniji Bilić

26-godišnja Splićanka četiri se mjeseca lažno predstavljala kao policajka kako bi dobila informacije o nestaloj Antoniji Bilić.

FOTO: Antonija Bilić
Piše: PolitikaPlus

Policija je utvrdila da se Splićanka lažno predstavljala od 21. lipnja do 20. listopada 2011. s ciljem da pribavi okolnosti oko nestanka Antonije Bilić od obitelji i drugih osoba s područja županije.

Protiv osumnjičene Splićanke policija će podnijeti kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, izvijestila je  PU šibensko-kninska.

Kako neslužbeno doznaje Dnevnik.hr, radi se o psihički nestabilnoj osobi koja je podatke o Antoniji Bilić pribavljala isključivo za vlastite potrebe. Splićanka dobivene informacije nije širila dalje pa se pretpostavlja da se tako htjela uključiti u potragu.

Podsjetimo, Drnišanka Antonia Bilić nestala je 7. lipnja, a posljednji puta je viđena na čikolskom mostu, na cesti Drniš-Split, kako autostopira i ulazi u kamion.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

dragan paravinja, antonija bilić