A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://politikaplus.com//upload/images/arhiva/zorislav-srebric-101.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Zorislav Srebrić: Razmišljam o svemu što može pomoći hrvatskom nogometu, pa i o ostavci! | Politika+
Sport

PRITISAK JOVANOVIĆA: Zorislav Srebrić: Razmišljam o svemu što može pomoći hrvatskom nogometu, pa i o ostavci!

'Drago mi je da ministar ima volju za razgovor.'

FOTO: Zorislav Srebrić
Piše: Ivan Klarić

Nevjerojatna je želja ove ekipe iz vrha HNS-a da ostanu u foteljama, koje ih izgleda zanimaju neusporedivo više od nogometa i nogometaša. Vrlo rado ću ih, zajedno sa svojim doministrom za sport Skansijem, primiti na razgovor jer možda im taj razgovor pomogne u razmišljanju da podnesu ostavke, komentar je ministra sporta Željka Jovanovića nakon što je glavni tajnik HNS-a Zorislav Srebrić rekao kako će tražiti sastanak sa Jovanovićem.

 

SREBRIĆ: Ne želim previše ulaziti u to što je on rekao. No, drago mi je da ministar ima volju za razgovor. Nadam se da će do sastanka Jovanovića s jedne i mene te Markovića s druge strane doći vrlo brzo. Mi ćemo mu na tom sastanku reći sve što ga zanima.

- Trebaju to učiniti zbog odgovornosti koju snose za otužno stanje hrvatske nogometne lige koja je potonula u močvari korupcije, nemorala i neodgovornosti manjine što sramoti ogromnu većinu istinskih zaljubljenika u nogomet, oštro će Jovanović i dodaje.

- Prvi korak u spašavanju nogometa je ostavka Srebrića i Markovića, bolje je da časno odu dok još imaju priliku, nego da nečasno ostanu i jednu minutu duže. Svojim odlaskom otvaraju vrata novim, svježim, osobno se nadam brončanim vatrenim, koji će sigurno imati viziju, ideje, program i plan kako vratiti našem nogometu ne samo brončani, nego i zlatni sjaj, napisao je ministar Jovanović na svom Facebook profilu.

Tako se Jovanović opet vrlo kritički osvrnuo prema Markoviću i Srebriću. Jučer smo nekoliko puta pokušali doći do reakcije Markovića i Srebrića. Srebrić se nije javljao, a Markoviću je i jučer i danas mobitel isključen. Danas smo ponovno nazvali Srebrića koji nam se ipak javio. Upitan da komentira izjavu ministra Jovanovića, Srebrić nam je rekao.

- Ne želim previše ulaziti u to što je on rekao. No, drago mi je da ministar ima volju za razgovor. Nadam se da će do sastanka Jovanovića s jedne i mene te Markovića s druge strane doći vrlo brzo. Mi ćemo mu na tom sastanku reći sve što ga zanima, rekao nam je Srebrić a na naše pitanje da li razmišlja o ostavci zbog sve većeg pritiska ministra Jovanovića, navijača, ali i jednog dijela medija, Srebrić je rekao.

- Razmišljam o svemu što može pomoći hrvatskom nogometu, pa tako i o ostavci, kazao nam je Srebrić ponovivši kako je prije bilo kakvih odluka potrebno razgovarati da se vidi tko je što i koliko napravio za hrvatski nogomet.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

hns, vlatko marković, zorislav srebrić, željko jovanović