A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://politikaplus.com//upload/images/arhiva/mamic.jpeg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

'Žao nam je što su se Boban i Šimić uključili u kampanju rušenja Dinama' | Politika+
Sport

POTPORA MAMIĆU: 'Žao nam je što su se Boban i Šimić uključili u kampanju rušenja Dinama'

Jedna od frakcija Dinamovih navijača okupljena oko 'Udruge navijača Dinama sudionika Domovinskog rata' stala je u obranu izvršnog predsjednika Dinama Zdravka Mamića...

FOTO: Zdravko Mamić
Piše: PolitikaPlus

Priopćenje "Udruge navijača Dinama sudionika Domovinskog rata", čija se baza nalazi u Sesvetama, objavljujemo u cijelosti:

"Znamo da mnogima ne odgovara što je Dinamo uspješan klub u Hrvatskoj i Europi. Znamo da se neki ponovo služe metodama iz prošlosti kada Dinamu nije bilo dozvoljeno da bude prvak ondašnje Nogometne lige, a ti isti moraju znati da smo našom voljom i našom borbom za samostalnu Hrvatsku otišli iz te lige i te proklete države Jugoslavije i da se više neće moći koristiti takve metode da spriječe Dinamu da bude uspješan klub kao što je danas.

 

Žalosno je to što mediji daju toliku pozornost ljudima koji ruše stadion, pale stolice, uništavaju gradsku imovinu,neovlašteno upadaju na tiskovne konferencije, vrijeđaju, plaše i fizički napadaju druge ljude koji ne misle kao oni. Oni nisu heroji i zato nam nije jasno zašto ih podražavate u njihovim nedjelima, kada je i sama UEFA dala naputak da se huliganima ne daje nikakav medijski prostor.

Pitamo se zašto se dozvoli da dvjestotinjak huligana godinama terorizira klub, grad, državu i ostale vjerne navijače Dinama, netko bi trebao reći DOSTA ! Žao nam je što su se neki igrači (Šimić, Boban) uključili u tu kampanju za rušenje Dinama, a svoju uspješnu karijeru su započeli u NK Dinamu, klubu koji im je bio velika odskočna daska u njihovoj karijeri. Umjesto da budu ponosni na svoj klub zato što je uspješan oni su upali u igru nekih čudnih ljudi koji žele srušiti Dinamo i sve oko njega i postali su i tužitelji i suci.

Znamo da država ima svoje institucije u koje spadaju i tužiteljstvo i sudstvo i da neće dozvoliti ulici da budu tužitelj i sudac. Borili smo se za samostalnu i pravnu državu Hrvatsku, kakvu danas imamo. Vjerujemo da država i njene institucije imaju moć da huliganima u nogometu kažu DOSTA!

Mi istinski navijači Dinama podržavamo klub i njegovo vodstvo zato što je napravio rezultat za povijest. 7 godina za redom prvak Republike Hrvatske, osvojio 5 kupova, igra 5 godina za redom u Europi. Dobro je organiziran i sve dok je tako uspješan mi ćemo podržavati GNK Dinamo i njegovo vodstvo na čelu sa predsjednikom gosp. Mirkom Barišićem i izvršnim predsjednikom Zdravkom Mamićem", stoji u priopćenju Udruge navijača Dinama sudionika Domovinskog rata.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

dario šimić, dinamo, zdravko mamić, zvonimir boban, navijači