A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://politikaplus.com//upload/images/arhiva/C-D/dragan-paravinja-100.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Dragan Paravinja prebačen iz šibenskog zatvora u BiH | Politika+
Crna kronika

GDJE JE ANTONIJA?: Dragan Paravinja prebačen iz šibenskog zatvora u BiH

Njegov odvjetnik Branko Bajica još je ranije medijima rekao kako se ne zna hoće li se Paravinja nakon izricanja presude u Sarajevu vraćati u Hrvatsku.

FOTO: Dragan Paravinja
Piše: PolitikaPlus

Dragan Paravinja jutros je između 7 i 8 sati odvezen iz šibenskog zatvora prema BiH i Sarajevu, gdje bi trebao sutra oko 10 sati ujutro čuti drugostupanjsku presudu u slučaju silovanja iz 2002. godine u BiH, javlja Dnevnik.hr.

Paravinja je u srpnju za to silovanje u BiH prvostupanjskom presudom osuđen na zatvorsku kaznu od 2 godine i 10 mjeseci. Njegov odvjetnik Branko Bajica još je ranije medijima rekao kako se ne zna hoće li se Paravinja nakon izricanja presude u Sarajevu vraćati u Hrvatsku.

Paravinja je proveo pet mjeseci u zatvoru u Šibeniku, a tek prije mjesec dana protiv njega je podnesena optužnica za pokušaj silovanja i teško ubojstvo djevojke Antonije Bilić. Njezino tijelo još uvijek nije pronađeno.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

ANTONIJA BILIĆ, DRAGAN PARAVINJA