A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://politikaplus.com//upload/images/arhiva/boris%20sprem.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Budući predsjednik Sabora zahvalio se zagrebačkoj Gradskoj skupštini | Politika+
Zagreb

PROMJENA: Budući predsjednik Sabora zahvalio se zagrebačkoj Gradskoj skupštini

Davor Bernardić najvjerojatnije će biti novi predsjednik zagrebačke Gradske skupštine.

Piše: PolitikaPlus

Predsjednik zagrebačke Gradske skupštine Boris Šprem rekao je večeras, na prijamu u povodu božićnih i novogodišnjih blagdana u palači Dverce, kako je prošla još jedna politička i poslovna godina u kojoj je bilo mnogo problema koje su riješili, a među zadnjima donijet je i proračun Grada Zagreba za 2012. godinu.

"Dobro smo se nosili s tom kohabitacijom, i prošli parlamentarni izbori su pokazali i potvrdili da Zagrepčani misle kako je tome tako."

U obraćanju gradskim zastupnicima, predstavnicima Gradske uprave, Zagrebačkog holdinga, gradskih četvrti i nacionalnih manjina, Šprem je zahvalio na suradnji i rekao kako mu je žao što (zbog liječenja) s njima nije bio svo vrijeme ove godine. "Hvala vam svima na svemu", kazao je.

Podsjećajući kako je iza njih još jedna godina kohabitacije, koja je, kako je ocijenio, neuobičajena i u kojoj nije bilo lako raditi, predsjednik zagrebačke Gradske skupštine Šprem rekao je da su u njoj ipak uspjeli riješiti probleme koji su im dani na riješavanje.

"Dobro smo se nosili s tom kohabitacijom, i prošli parlamentarni izbori su pokazali i potvrdili da Zagrepčani misle kako je tome tako", kazao je Šprem izrazivši i zadovoljstvo donošenjem gradskog proračuna za iduću godinu s kojim je, kako je rekao, "vrlo zadovoljan".

Uime gradskih zastupnika potpredsjednica Gradske skupštine Morana Paliković Gruden (HNS) zaželjela je Špremu svaku sreću i dobar rad na novom poslu (predsjednika Hrvatskog sabora), istaknuvši kako je to dobra šansa da do kraja dokaže sve svoje sposobnosti.

Špremu su na odlasku na novu dužnost čestitali i zamjenica gradonačelnika Jelena Pavičić Vukičević i predsjednik Kluba gradskih zastupnika SDP-a Davor Bernardić koji će, kako se neslužbeno doznaje, najvjerojatnije biti novi predsjednik zagrebačke Gradske skupštine.

Prije toga je na kraju današnje sjednice zagrebačke Gradske skupštine, Šprem svim gradskim zastupnicima zahvalio na izvrsnoj suradnji u protekle dvije i pol godine.

"Želim vam sve najbolje", istaknuo je Šprem na zadnjoj ovogodišnjoj sjednici kojoj je zadnji puta predsjedao, jer odlazi na dužnost predsjednika Hrvatskog sabora.


Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

Morana Paliković Gruden, BPRIS ŠPREM