A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://politikaplus.com//upload/images/arhiva/LIEGE.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Otkriveno tijelo u domu snajperista iz Liegea | Politika+
Crna kronika

BELGIJA: Otkriveno tijelo u domu snajperista iz Liegea

Policija je otkrila mrtvo tijelo žene u stanu muškarca koji je ubio četiri osobe pucajući u gomilu u utorak u Liegeu.

FOTO: AP
Piše: PolitikaPlus/Hina

Policija je otkrila mrtvo tijelo žene u stanu muškarca koji je ubio četiri osobe pucajući u gomilu u utorak u Liegeu, na jugoistoku Belgije, izvijestili su u srijedu belgijski mediji.

 

Tijelo je pronađeno tijekom pretresa doma Nordinea Amranija koji je također mrtav, pošto je najvjerojatnije počinio samoubojstvo nakon što je pucao na prolaznike u utorak u po bijela dana. Radi se od 45-godišnjoj ženi koja je radila kao spremačica kod susjede, piše regionalni dnevnik SudPresse.

 

U utorak ujutro kad je odlazila s posla Amrani ju je pozvao da uđe pod izgovorom da će joj dati posla. Potom ju je napao i ubio, piše isti izvor. Amrani, 33-godišnji stanovnik Liegea, u više navrata osuđivan, ubio je u utorak dvije djevojke od 15 i 17 godina te ženu od 75 godina. Beba od 17 mjeseci također je preminula u utorak navečer u bolnici u Liegeu. Ozlijeđeno je 125 osoba, većina komadima stakla s autobusnog stajališta uništenog bombama koje je bacio snajperist. Grad Liege u srijedu u podne će održati minutu šutnje u počast žrtvama pucnjave koja je uzburkala javnost u zemlji.

 

Belgijski kralj Albert II. i njegova supruga Paola došli su na lice mjesta, kao i novi premijer Elio Di Rupo.