Crna kronika

ŽESTOKA REAKCIJA: Karamarko uzvraća Nobilu: On od svega radi spektakl, bolje bi mu bilo da počne ozbiljno raditi!

'Nisam siguran da je Ustavni sud donio i odluku o ukidanju istrage nad Boljkovcem.'

FOTO: Tomislav Karamarko
Piše: Ivan Klarić

- Odlukom Ustavnog suda prestao je spektakl Tomislava Karamarka i Milijana Brkića u svrhu predizborne kampanje, rekao nam je odvjetnik odlukom Ustavnog suda slobodnog Josipa Boljkovca, Anto Nobilo i tako još jednom okrznuo ministra unutarnjih poslova.

 

'Nobilo je taj koji od svakog svog slučaja radi spektakl i političke afere. To nam je svima poznato. Mislim da bi mu bilo puno bolje da počme ozbiljno raditi i da bez raznih spektakala i afera brani svoje klijente.'

<< BOLJKOVAC na slobodi! NOBILO: Propao je spektakl Tomislava Karamarka!

 

Nedugo nakon razgovora s opdvjetnikom Nobilom, kontaktirali smo i ministra Karamarka. Na naših nekoliko uzastopnih poziva nije se javljao, ali smo ga na kraju ipak uspjeli dobiti za kratak komentar.

 

- Prvo, ne želim komentirati odluku Ustavnog suda dok ne vidim obrazloženje te odluke. Drugo, činjenica je da smo mi u istragu o Josipu Boljkovcu krenuli po starom ZKP-u u dogovoru s DORH-om i Ustavnim sudom i sada izgleda da cijela istraga nije zakonita. No, nisam siguran da je Ustavni sud donio i odluku o ukidanju istrage, rekao nam je Karamarko.

 

Izjavu odvjetnika Josipa Boljkovca, Ante Nobila, koji je rekao kako je cijela priča oko Boljkovca bio spektakl Karamarka i Brkića u svrhu predizborne kampanje, ministar unutarnjih poslova prokomentirao je oštro.

 

- Nobilo je taj koji od svakog svog slučaja radi spektakl i političke afere. To nam je svima poznato. Mislim da bi mu bilo puno bolje da počne ozbiljno raditi i da bez raznih spektakala i afera brani svoje klijente, rekao nam je Karamarko.