A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://politikaplus.com//upload/images/arhiva/harry-potter-100.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Među mlađima od 30 najbogatiji je Harry Potter | Politika+
Scena

BRITANSKE ZVIJEZDE: Među mlađima od 30 najbogatiji je Harry Potter

Daniel Radcliffe ulogom dječaka čarobnjaka zaradio oko 450 milijuna kuna.

Piše: PolitikaPlus/Hina/Reuters

Daniel Radcliffe, zvijezda Harryja Pottera, na vrhu je popisa najbogatijih britanskih zvijezda mlađih od 30 godina. Popis objavljuje časopis Heat, a na njemu je Robert Pattinson, glavni glumac konkurentske vampirske sage Sumrak skočio s petoga na treće mjesto i preskočio dvojicu Radcliffeovih kolega iz 'Pottera', Emmu Watson i Ruperta Grinta.

Daniel Radcliffe ulogom dječaka čarobnjaka zaradio oko 450 milijuna kuna.

Glumica Keira Knightley koja je glumila u više Pirata s Kariba, ostala je druga na Heatovu popisu, a pjevačica Adele na 16. je mjestu najviše plasirana nova zvijezda na listi.

Radcliffe (22) je igrao dječaka čarobnjaka u adaptacijama bestselera J. K. Rowling i zaradio 51,8 milijuna funta, odnosno oko 450 milijuna kuna, procijenio je Heat. Samo u 2011. glumac je zaradio 6,1 milijun funta više nego u 2010.

Keira Knightley je ukupno zaradila 30,9 milijuna funta, Pattinson 24,9 milijuna, Watson 23,9, a Grint 21,7 milijuna funta.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

J. K. Rowling, Robert Pattinson, Daniel Radcliffe, harry potter