A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://politikaplus.com//upload/images/arhiva/C-D/drazen-bosnjakovic-100.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Ministar Bošnjaković sletio s ceste! MINISTAR TVRDI: Nisam skrivao nesreću, odmah sam pozvao policiju! | Politika+
Hrvatska

LAKŠA PROMETNA : Ministar Bošnjaković sletio s ceste! MINISTAR TVRDI: Nisam skrivao nesreću, odmah sam pozvao policiju!

Golfom zagrebačkih registracija sletio s ceste kod Ivanićgrada i zabio se u žičanu ogradu.

Piše: PolitikaPlus/Novi list/Hina

Ministar Dražen Bošnjaković imao je prometnu nesreću 13. studenog, istog dana kada je HDZ udario po oporbi zbog nesreće koju je skrivio Goran Habuš, piše Novi list.

 

Ministar je Golfom zagrebačkih registracija sletio s ceste kod Ivanić Grada i zabio se u žičanu ogradu. Nije se ozlijedio, a u trenutku nesreće u autu je bio sam. Prijeti mu kazna od 300 kn. Policija o nesreći nije obavijestila javnost jer je nastala samo materijalna šteta.

 

Bošnjaković inače živi u Ivanić Gradu, a na predstojećim izborima nalazi se na HDZ-ovoj listi za VI. izbornu jedinicu.

 

 

Iz Ministarstva pravosuđa potvrdili su da je ministar Dražen Bošnjaković 13. studenog imao lakšu prometnu nesreću sletjevši službenim automobilom s autoceste A3 kod čvora Ivanić Grad te opovrgnuli da je nesreću prešutio.

 

"Netočni su navodi nekih hrvatskih listova koji govore o prešućivanju ove prometne nezgode, s obzirom da je ministar Bošnjaković odmah po nezgodi pozvao policiju", stoji u priopćenju Ministarstva pravosuđa.

 

Kažu da u nezgodi nije bilo drugih sudionika niti ozlijeđenih i da je šteta na vozilu neznatna.

 

S obzirom da je riječ o službenom vozilu, ministar je odmah po nezgodi pozvao policiju koja je napravila uviđaj na terenu, "usto napravivši i zapisnik o ispitivanju prisutnosti alkohola u organizmu, a koji je potvrdio da g. Bošnjaković nije imao alkohola u krvi".

 

Ministar je na licu mjesta podmirio prekršajnu kaznu u iznosu od 600 kuna.

 

Bošnjaković je službenim "golfom" oko podneva sletio s autoceste kod čvora Ivanić Grad te je prošao preko trave i zaustavio se u žičanoj ogradi.

 

Neki mediji danas su objavili da je ministar i kandidat HDZ-a u 6. izbornoj jedinici prešutio nesreću o kojoj javnost nitko nije obavijestio, navodeći pritom kako se nesreća dogodila u danima kada je HDZ glasno napadao Kukuriku koaliciju zbog njihovog kandidata na izborima i varaždinskog gradonačelnika Gorana Habuša koji se pod utjecajem alkohola zabio u drugo vozilo. 


 

 

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

hdz