A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://politikaplus.com//upload/images/arhiva/G-H/gordan-jandrokovic-101.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Jandroković: Ne trošite glasove na marginalne stranke desnice i Bandića! | Politika+
Hrvatska

KAMPANJA: Jandroković: Ne trošite glasove na marginalne stranke desnice i Bandića!

"HDZ se jedini može suprostaviti Kukuriku koaliciji."

Piše: P/H

Koordinator HDZ-a za I. izbornu jedinicu Gordan Jandroković izjavio je večeras da je HDZ jedina politička opcija koja se može suprostaviti Kukuriku koaliciji te da će se jako iznenaditi oni kojim im prognoziraju izborni poraz.

"Što je više govora protiv nas, biti će više glasova i bolji izborni rezultat HDZ-a."

"Jako će se iznenaditi oni koji nam prognoziraju poraz, jer ne znaju duh HDZ-a. Mi smo najbolji kada je najteže", rekao je Jandroković u dvorani HVIDR-e na predstavljanju stranačkih kandidata za I. izbornu jedinicu.

Smatra da pojedini mediji objavljivanjem anketa žele obeshrabriti i demoralizirati HDZ-ove članove, simpatizere i birače.

"No, to su naši ljudi prepoznali. Što je više govora protiv nas, biti će više glasova i bolji izborni rezultat HDZ-a", ocijenio je Jandroković dodavši da je po anketama HDZ nikad ne bi vodio Hrvatsku, "Tu smo i voditi ćemo je i iduće četiri godine."

Podsjetivši na sve uspjehe HDZ-a u posljednjih 20 godina, Jandroković je kazao da je HDZ u posljednje dvije godine izložen brutalnim napadima i uvredama, a posebno predsjednica vlade i stranke Jadranka Kosor. Napomenuo je da je u posljednja dva desetljeća bilo i propusta, ali i da će mijenjati ono što nije dobro.

Govoreći o borbi protiv korupcije istaknuo je da su u HDZ-u imali snage otvoriti stranku i pročistiti svoje redove.

"To je teško, a danas imamo moralno pravo i obavezu tražiti i od drugih da to učine", rekao je.

Upitao se je li bilo korektno osam dana prije izbora odbaciti kaznene prijave u slučaju riječkih tržnica. Ocijenio je da je to miješanje u političku utakmicu i izbornu kampanju.

"Ne ulazim u sadržaj, ali tajming kada je to napravljeno nije dobar i pokazuje da iza toga stoje neke druge namjere", ustvrdio je Jandroković.

Negirao je i pojedine medijske napise da su branitelji protiv HDZ-a rekavši da HDZ ima nikad jaču i snažniju braniteljsku potporu, jer su oni, kao i Domovinski rat, svetinja za HDZ.

Osvrćući se na gospodarsku krizu, Jandroković je kazao da oporba može govoriti što želi, ali da u Hrvatskoj nisu pale plaće, mirovine niti socijalna prava.

"HDZ jamči da nećemo riješavati probleme Hrvatske preko leđa najsiromašnijih, smanjivati mirovine i plaće te socijalna prava", istaknuo je dodavši da Kukuriku koalicija stalno priziva MMF što znači manje plaće, mirovine i socijalna prava te otkaze.

Jandroković je pozvao glasače da svoje glasove ne troše na marginalne stranke desnice i Milana Bandića, već ga daju HDZ-u jer je ta stranka jedina politička opcija koja može jamčiti čvrsto postojanje onih vrijednosti na kojima danas počiva Hrvatska.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

gordan jandroković, hdz, izbori, kampanja, milan bandić