A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://politikaplus.com//upload/images/arhiva/andro-vlahusic-101.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Andro Vlahušić: Svu apsurdnost optužbi dokazat ću pred sudom | Politika+
Crna kronika

AFERA ŠIPAN: Andro Vlahušić: Svu apsurdnost optužbi dokazat ću pred sudom

"Budući da je riječ o fazi procesa koji me obvezuje na tajnost, za sada ne mogu iznositi nikakve pojedinosti."

Piše: P/H

Dubrovački gradonačelnik Andro Vlahušić, u svojem priopćenju za javnost o jučerašnjoj sjednici optužnog vijeća Županijskog suda u Splitu, koje je odlučilo o nastavku sudskog postupka protiv Andre Vlahušića i drugih, navodi da će svu apsurdnost optužbe kojom ga se tereti uspjeti dokazati pred sudom.

"Budući da je riječ o fazi procesa koji me obvezuje na tajnost, za sada ne mogu iznositi nikakve pojedinosti. O tijeku procesa ću u okviru svih zakonom dopuštenih mogućnosti, kao gradonačelnik odgovoran svojim građanima, obavještavati građane Dubrovnika i javnost. Želim naglasiti da u potpunosti niječem inkriminacije koje mi se stavljaju na teret, potpuno siguran da ću svu apsurdnost optužbe kojom me se tereti uspjeti dokazati pred sudom", navodi gradonačelnik.

Protiv dubrovačkog gradonačelnika Andre Vlahušića USKOK je u srpnju ove godine pred splitskim Županijskim sudom podignuo optužnicu zbog zloporabe položaja i ovlasti u aferi Šipan.

Tereti se da je u travnju 2010. prekršio gradski statut odobrivši, bez odluke Gradskog vijeća, dva milijuna kuna pozajmice koalicijskom partneru Peri Vićanu čije je poduzeće Dubrovačko primorje bilo u financijskim teškoćama.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

andro vlahušić, pero vićan, afera šipan, dubrovačko primorje