A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://politikaplus.com//upload/images/arhiva/I-J/jadranka-kosor-kampanja-137.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Jadranka Kosor u Rijeci: Najviše me vrijeđaju riječki SDP-ovci | Politika+
Hrvatska

KAMPANJA: Jadranka Kosor u Rijeci: Najviše me vrijeđaju riječki SDP-ovci

Treba nam mandat jer ćemo borbu protiv korupcije nastaviti do posljednjeg daha.

Piše: PolitikaPlus

Jadranka Kosor u sklopu predizborne kampanje danas je bila u Rijeci, a na predizbornom skupu za 8. izbornu jedinicu na Jadranskom trgu ponavljala je svoj već uobičajeni govor o HDZ-u koji je predvodi borbu protiv korupcije uz obvezni naglasak da ta borba mora "doći do Rijeke i proći kroz tunel Učku".

- Treba nam mandat da nastavimo s borbom protiv korupcije, da ta borba dođe u Rijeku i prođe kroz tunel Učku. Treba nam mandat jer ćemo tu borbu nastaviti do posljednjeg daha.

- Treba nam mandat da nastavimo s borbom protiv korupcije, da ta borba dođe u Rijeku i prođe kroz tunel Učku. Treba nam mandat jer ćemo tu borbu nastaviti do posljednjeg daha. Želimo doznati istinu o slučaju riječkih Tržnica, građani imaju pravo znati je li netko kriv, rekla je Kosor, spominjući aferu Daimler, prodaju Ine, hotela, banaka, izlazak SDP-a iz Sabora kad se glasovalo o neovisnosti Hrvatske. Govoreći o aferi "Tržnica", Kosor je istaknula da je nužno dovršiti istragu, jer, kako je rekla, građani imaju pravo znati istinu o tom slučaju.

No, od HDZ-ovih zastavica i plakata oduidarao je jedan provokativan s natpisom "Zar itko normalan, nakon svega, ima obraza glasati za HDZ?"

-  Najveće uvrede protiv HDZ-a i mene dolazile su upravo iz Rijeke. Nije bilo te uvrede i poniženja koja SDP nije izrekao, rekla je Kosor, istaknuvši da je odgovor jednostavan, da je HDZ i dalje spreman graditi mostove i razvijati suradnju s ovim gradom.


Riječka gradska vijećnica Vesna Buterin je rekla da SDP na primjeru Rijeke, u kojoj vlada kontinuirano 21 godinu, pokazuje kako bi to činio u državi, podsjetivši na neispunjena obećanja o izgradnji autobusnog kolodvora i Muzeja moderne i suvremene umjetnosti te nenamjenski utrošenih 180 milijuna kuna gradskog proračuna u posljednjih nekoliko godina.


Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

afera tržnica, izbori, kampanja, hdz, jadranka kosor