A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://politikaplus.com//upload/images/arhiva/A-B/antonija-bilic-122.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Ana Bilić: Ništa se nije pomaklo s mrtve točke! | Politika+
Crna kronika

PODIGNUTA OPTUŽNICA: Ana Bilić: Ništa se nije pomaklo s mrtve točke!

"Dok Ministarstvo unutarnjih poslova ne pronađe Antoniju, obitelj Bilić neće dobiti nikakvu satisfakciju sudskim procesom koji je pred nama."

FOTO: Antonija Bilić
Piše: PolitikaPlus/HRT

Županijsko državno odvjetništvo u Šibeniku je, nakon provedene istrage, podignulo optužnicu protiv Dragana Paravinje zbog kaznenog djela teškog ubojstva i dva pokušaja silovanja. No, podizanje optužnice nije do kraja zadovoljilo obitelj Bilić.

"Dok Ministarstvo unutarnjih poslova ne pronađe Antoniju, obitelj Bilić neće dobiti nikakvu satisfakciju sudskim procesom koji je pred nama:"

Obitelj oštećene Bilić ne može biti ni u kojem slučaju zadovoljna, ponajprije zato što nije pronađeno tijelo oštećene Antonije, a isto tako u dovoljnoj mjeri nisu rasvjetljene određene okolnosti koje opravdano dovode u sumnju i dvojbu samu obitelj oštećene, izjavio je njihov odvjetnik Vinko Ljubičić.

I Antonijina sestra Ana na Facebooku je objavila kako obitelj Bilić nije zadovoljna. Za obitelj Bilić ništa se nije pomaklo s mrtve točke od 7. 6. 2011. Dok Ministarstvo unutarnjih poslova ne pronađe Antoniju, obitelj Bilić neće dobiti nikakvu satisfakciju sudskim procesom koji je pred nama, stoji na Facebook profilu 'Nestala - Antonia Bilić.'

Za Antonijom Bilić policija je organizirala dosad najveću potragu. Isušeno je jezero Brljan, no Antonijino tijelo nikada nije pronađeno. Kako ističe Ana Bilić, do sada nije nađen čak nijedan predmet koji je pripadao njenoj sestri, a policija je tijekom istrage počinila niz grešaka.


......

 

......

 


OPTUŽNICA PROTIV PARAVINJEOptužnica ga tereti da je 7. lipnja na cesti Split-Drniš kod mosta na rijeci Čikoli povezao maloljetnu autostopisticu Antoniju Bilić. Sumnjiči ga se da je, vozeći prema Splitu, u jednom trenutku zaustavio vozilo i pokušao je silovati. U tome nije uspio te je, s ciljem onemogućavanja otkrivanja djela, Antoniju usmrtio. Odvezao se do područja jezera Brljan na rijeci Krki i njezino tijelo bacio u rijeku.

DORH ga tereti i da je 28. lipnja prošle godine na području Omiša pokušao silovati 25-godišnju autostopisticu. Unatoč prijetnjama i primijenjenoj sili, nije uspio, a djevojku je ostavio kod Šestanovca. Optužnica predlaže da se Paravinji produlji pritvor na temelju istih zakonskih osnova i razloga zbog kojih mu je i do sada bio određen.
 

 

 

 


 

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

DRAGAN PARAVINJA, ANA BILIĆ, ANTONIJA BILIĆ