A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://politikaplus.com//upload/images/arhiva/C-D/drazen-budisa-100.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Budiša protiv HDZ-a: Zašto se Milinović nije vezao lancima kada su uhitili Gotovinu | Politika+
Hrvatska

ŽESTOKI NAPAD: Budiša protiv HDZ-a: Zašto se Milinović nije vezao lancima kada su uhitili Gotovinu

SDP će doći na vlast zahvaljujući Kalmeti i Milinoviću i stanju u koje su oni doveli Hrvatsku!

Piše: PolitikaPlus

Dražen Budiša danas se žestoko obrušio na HDZ i ministra zdravstva Milinovića koji ga je prozvao u svom govoru u Otočcu. Zašto HDZ prebacuje na mene odgovornost za prodaju INA-e?, zapitao se u Gospiću Budiša, HSLS-ov kandidat u IX. izbornoj jedinici.


Na uvid novinarima donio je novinske članke od prije osam godina u kojima jasno piše da su Budiša i Mate Granić osporavali uspješnost prodaje INA-e MOL-u. - Tada smo kazali da Vlada ne zna ništa o privatizaciji te da obmanjuje javnost prikazujući taj posao uspješnim.

 

Upozorili smo da će MOL za 25 posto dionica dobiti 50 posto utjecaja te da će njihov glas vrijediti više-, kazao je Budiša napominjući da će na svaku ovakvu objedu žestoko reagirati, prenosi Večernji list.


 -  Milinović je uvijek naglašavao da HDZ oduvijek ima isti stav prema generalima. Podsjećam vas da se vezao lancima, a poslje je njegova stranka sastavila akcijski plan za hvatanje generala pa se ja pitam koji je to njihov stav.

 

Postavljam pitanje zašto se gospodin Milinović onda nije vezao lancima kada je Ante Gotovina transferiran i identificiran, bio je oštar Budiša koji se osvrnuo i na Milinovićeve prozivke da je dvijetisućite dove na vlast SDP:- Ove godine oni će doći na vlast zahvaljujući Kalmeti i Milinoviću i stanju u koje su oni doveli Hrvatsku. Tu moje odgovornosti neće biti. I mene su kada sam izašao iz politike u nju vratili "Milinovići" i "Kalmete", oštar je Budiša.Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

izbori 2011, darko milinović