Hrvatska

POČELO JE : Milan Bandić krenuo u predizbornu kampanju

Bandić se na jubo plakatima obraća svojim potencijalnim biračima riječima "Vaš Čovjek"

FOTO: Milan Bandić
FOTO: VLM
Piše: PolitikaPlus

Gradonačelnik Zagreba Milan Bandić krenuo je u predizbornu kampanju. Iako se još uvijek ne zna sa sigurnošću tko će sve s njim na listu, Bandić se na jubo plakatima obraća svojim potencijalnim biračima riječima "Vaš Čovjek".

 

Prema medijskim natpisima Bandić će se sa svojom nezavisnom listom natjecati samo u zagrebačkim izbornim jedinicama. Špekulira se da će on će biti nositelj u prvoj, drugu će nositi zagrebačka dogradonačelnica Jelena Pavičić Vukičević, a na čelu šeste trebao bi biti  Miodrag Demo, hrvatski ratni vojni invalid i šef zagrebačkog Odjela za branitelje.

 

Prvi na Bandićevoj listi u sedmoj izbornoj jedinici trebao bi biti Slavko Kojić, gradski ministar financija.Bandić će pokušati doći i s nekoliko sportskih i estradnih pojačanja poput Boška Božića - Pepsija, legendarnog košarkaškog trenera i osnivača kluba Zagreb. Na Bandićevoj listi, u drugoj jedinici, navodno će biti atletičarka Ivana Brkljačić.Sve te neizvjesnosti Bandić bi trebao riješiti tako što će do kraja ovog tjedna predstaviti  svoje liste. 

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

Milan Bandić