Zagreb

'STIJENA': Na Bandićevoj nezavisnoj listi bit će Pepsi i Ivana Brkljačić

Milan Bandić vodit će skromnu kampanju, a s listama će izići samo u 'zagrebačkim' izbornim jedinicama.

FOTO: Ivan Hrstić
Piše: PolitikaPlus

Iako do sada ankete njegovoj Stijeni nisu dale nikakve realne šanse za ulazak u Sabor, Kampanja zagrebačkog gradonačelnika tek kreće. K tome, kako se neslužbeno može čuti, Bandić će se natjecati samo u 'zagrebačkim' izbornim jedinicama i neće biti nikakvog razbacivanja troškovima, kao u Bandićevoj predsjedničkoj kampanji, za kojom se još vuku repovi.

Ono što se bude moglo osvojiti pojavljivanjem na mjestima gdje im je to zagarantirano, osvojit će se, velike kampanje neće biti.

Matea Elezović objašnjava da je pristala na ulazak na listu nakon što joj je Miodrag Demo predstavio program za socijalno ugrožene.

Pri tome je čelno mjesto na listi u prvoj izbornoj jedinici Milan Bandić ostavio za sebe, u drugoj će prva biti zagrebačka dogradonačelnica Jelena Pavičić Vukičević, u šestoj Miodrag Demo, šef zagrebačkog Odjela za branitelje, a u sedmoj zagrebački pročelnik za financije, Slavko Kojić

To ne znači da liste neće ukrasiti neka poznata imena. Među sportskim zvijezdama spominju se Boško Božić Pepsi i Ivana Brkljačić.

Matea Elezović iz sapunice Ruža vjetrova objašnjava da je pristala na to nakon što ju je kontaktirao Miodrag Demo, koji joj je predstavio program za socijalno ugrožene, a Ivana Brkljačić zahvalna je Bandiću za podršku zagrebačkom sportu.