A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://politikaplus.com//upload/images/arhiva/ledy-gaga-100.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Lady Gaga osvojila četiri nagrade MTV-ja! | Politika+
Scena

DODJELA NAGRADA: Lady Gaga osvojila četiri nagrade MTV-ja!

Na dodjeli glazbenih nagrada MTV-ja dominirali su Lady Gaga i Justin Bieber, koji su dobili najviše nagrada.

Piše: PolitikaPlus

Globalna superzvijezda Ledy Gaga sinoć je u Belfastu potvrdila svoj status prve dame popa na 18. po redu dodjeeli MTV EMA 2011 nagrada.

 
Ona je nagrade pokupila u kategorijama Najbolji ženski izvođač (Best Female), Najbolja pjesma (Best Song) i Najbolji spot (Best Video), kao i u kategoriji Najveći fanovi (Biggest Fan) - potpuno novoj nagradi koja slavi umjetnike s najvernijim obožavateljima. Justin Bieber, Bruno Mars i grupa Thirty Seconds to Mars osvojili su po dvije nagrade.

 

 
Mladi pjevač i pop fenomen Biber odnio je nagrade za Najboljeg muškog izvođača (Best Male) i Najboljeg pop izvođača (Best Pop).
Američki bend Thirty Seconds to Mars nagrađeni su u kategoriji Najbolji alternativni izvođač (Best Alternative) i Najbolji World Stage nastup (Best World Stage), a Bruno Mars je brilijantnu godinu okrunisao pobjedama u kategorijama Najbolji Push (Best Push i Najbolji novi izvođač (Best New).

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

ledy gaga