A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://politikaplus.com//upload/images/arhiva/IVIAN%20SARCOS.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

VIDEO Ivian iz Venezuele je nova Miss svijeta, Katarina Prnjak zadnja | Politika+
Scena

MISS SVIJETA: VIDEO Ivian iz Venezuele je nova Miss svijeta, Katarina Prnjak zadnja

Zahvalna sam na ovoj prilici i na svom životu, zaključila je nova misica.

Piše: PP

Osjećam se kao najdivnija žena na svijetu. Bila sam jako sretna kad su me proglasili pobjednicom. Htjela sam vikati, plakati, ostati mirna i smijati se. Preplavile su me emocije - izjavila je Ivian Sarcos iz Venezuele (22) nakon što je u nedjelju navečer odnijela titulu Miss svijeta 2011. godine.

Ivian je odrasla u samostanu nakon što je s 8 godina ostala siroče. Diplomirala je i radi u producentskoj kući u odjelu ljudskih resursa, području iz kojeg ima diplomu.

- Zahvalna sam na ovoj prilici i na svom životu - zaključila je nova misica kojoj je krunu predala prošlogodišnja pobjednica Alexandra Mills iz Amerike.

 

Miss Filipina, Gwendoline Ruais (21), prva je pratilja, a treće mjesto zauzela je Miss Puerto Rica Amanda Perez (19).

 

Hrvatsku je predstavljala 20-godišnja Katarina Prnjak iz Šibenika koja je podijelila zadnje mjesto s predstavnicom Austrije Juliom Hoffer. Predstavnica Srbije zauzela je 23. mjesto, a Snježana Kuzmanović iz Bosne i Hercegovine nalazi se na 101. mjestu, piše banjaluka-info.

Izbor je bio u Londonu, a natjecale su se 122 djevojka iz cijeloga svijeta.  To je ujedno bila i 60. godišnjica izbora. U Londonu je 1951. godine bilo i prvo natjecanje za Miss svijeta.

Izbor se prenosio u više od 150 zemalja, a bio je praćen i prosvjedom feministica koje su nosile natpise 'Doživljavanje žena kao objekata neće donijeti mir u svijetu', 'Biti žena nije natjecanje' i 'Seksizam je ružan'.

 

 

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

ivian sarcos, ivana prnjak, miss svijeta