A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://politikaplus.com//upload/images/arhiva/K-L/kukuriku-201.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Kukuriku: Ankete nas neće uspavati, Pred nama je borba za svaki glas | Politika+
Hrvatska

IZBORI: Kukuriku: Ankete nas neće uspavati, Pred nama je borba za svaki glas

„Još nismo pobijedili, pred nama je borba za svaki glas i ne smijemo izgubiti maraton u zadnjih 100 metara.“

FOTO: Arhiv
Piše: P/H

Čelnici Kukuriku koalicije upozorili su na to da Koaliciju čekaju ozbiljni parlamentarni izbori i pozvali nazočne da ne dozvole da ih uspavaju aktualne ankete koje daju prednost toj koaliciji.

„Još nismo pobijedili, pred nama je borba za svaki glas i ne smijemo izgubiti maraton u zadnjih 100 metara“

„Pred nama je životno ozbiljan posao. Do izbora je još mjesec dana – pričajte na ulici, u kafiću, na poslu i fakultetu da se naša koalicija razlikuje od drugih te da zaslužujemo povjerenje glasača“, rekao je večeras u Splitu predsjednik SDP-a Zoran Milanović mladim aktivistima na skupu povodom obilježavanja 15. godišnjice osnutka Foruma mladih SDP-a Splitsko-dalmatinske županije. Skupu u Domu mladih nazočio je i predsjednik HNS-a Radimir Čačić.

Istaknuvši da je došlo vrijeme za promjene, Milanović je kazao da  Hrvatska u posljednje dvije godine stoji jer ju je, po njemu, aktualna vlast paralizirala strahujući od promjena.

„Moja generacija je formirana u socijalizmu u kojem sam i ja završio fakultet, a zatim se počela događati hrvatska država i to je velika stvar, u rukama imamo veliki instrument, domovinu, ali to je i instrument da se ne možemo izvlačiti na druge i ne možemo imati alibi“, kazao je Milanović, "Za vlastite uspjehe ne možemo tražiti odgovornost u drugima i govoriti da su „čas krivi susjedi, čas Srbi a čas Židovi... Hrvatska je zajednica građana koji imaju pravo na šansu, bez obzira na vjeru i naciju.“

Čačić je rekao kako se protivi podjelama na mlade i stare i istaknuo da postoje samo uspješni i neuspješni.

„Dokažite da ste sposobni zaraditi kruh, da imate svoje životopise, a onda se bavite politikom“, poručio je Čačić.

Koordinator u 10. izbornoj jedinici Arsen Bauk (SDP) je pozvao mlade da daju svoj doprinos u izbornoj kampanji.


„Nemojte da vas zavaraju i uspavaju ankete koje nam idu u prilog“, poručio je Bauk.

Predsjednik Foruma mladih SDP Hrvatske Saša Đujić je istaknuoda  je jedino Kukuriku koalicija predvođena Zoranom Milanovićem jamac promjena u Hrvatskoj.

„Još nismo pobijedili, pred nama je borba za svaki glas i ne smijemo izgubiti maraton u zadnjih 100 metara“, rekao je Đujić.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

atsen bauk, radimir čačić, zoran milanović, izbori, kukuriku, saša dujić